Welke is het Beste Braun scheerapparaat?

De huidige Braun scheerapparaten binden nooit in op kwaliteit en prestatie. Dat is dé reden waarom ze bij Braun nooit goedkope toestellen van matige kwaliteit produceren. Braun staat voor Duits indrukwekkend vakmanschap. Van alle andere top elektrische scheerapparaten zijn de Braun toestellen het meest comfortabel en efficiënt. Ze bieden ons het aangenaam gevoel dat we verwachten van ons scheerapparaat. Het is dan ook geen wonder dat de meeste mannen Braun kiezen als hun geprefereerd elektrisch scheerapparaat en dit jaar na jaar.

Als jij een  Braun scheerapparaat kopen gaat, dan krijg je hiervoor een toestel dat uitmuntende prestaties, duurzaamheid en solide kwaliteit levert. Kortom: waar voor je geld. De labo testen van de laatste Braun series 7 tonen aan dat deze apparaten minstens 7 jaar meegaan. Ze scheren bovendien heel kort, voelen glad aan op je huid en vergen minder bewegingen om het gewenste resultaat te bekomen. Een Braun scheerapparaat is onverslaanbaar en de voor de hand liggende keuze als je op zoek bent naar het beste.

 

Top Braun elektrische scheerapparaten

 • Braun Series 7 790cc (Lees Review) – Dit is het beste wat Braun ooit heeft gemaakt. Dit is een toestel waar we nog jaren onder de indruk zullen van blijven. Het staat gelijk aan de ultieme scheerervaring. Het is meer dan waarschijnlijk dat je dit toestel nomineert als het beste op de markt als prestatie en comfort jouw prioriteiten zijn.
  Braun scheerapparaat Series 7 790cc

 

 • Braun 3 Series 340S-4 (Lees Review) – Dit apparaat is goedkoop, heeft geen toeters en bellen, maar garandeert wel de basis en alle noodzakelijke kenmerken net zoals de top toestellen om je een perfecte scheerervaring te garanderen. Zijn redelijke prijs maakt het tot de ideale keuze voor mensen die zoeken naar eenvoudig en solide prestaties.
  Braun scheerapparaat Series-3-390cc-4

 

 • Braun CoolTec 4s (Lees Review) – Mensen met een gevoelige huid worstelen dikwijls om het juiste scheerapparaat te vinden dat aan hun eisen voldoet. Dit Braun CoolTech apparaat belooft en levert datgene wat andere apparaten missen voor diegenen met een gevoelige huid. (vergelijk goed de prijs bij Bol.com & Coolblue)
  Scheerapparaat Braun CoolTech 4s

 

In je zoektocht naar het beste scheerapparaat neem je heel wat criteria in overweging die bepalend zijn voor een algemene scheerervaring. Deze factoren verschillen van persoon tot persoon. Maar over dingen als comfort, kort scheren, degelijke kwaliteit van het toestel en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn we het over het algemeen eens. Dat zijn trouwens de zaken waar topmerken naar streven bij het produceren van hun scheerapparaten.

 

Trends

Laten we even kijken naar de trends en karakteristieken van deze topmerken die elektrische scheerapparaten aanbieden. Hou er wel rekening mee dat dit algemene trends zijn en deze dus niet van toepassing zijn op elk scheerapparaat:

 • Beste elektrische scheerapparaten voor wat betreft comfort (de beste staan eerst vermeld): Braun, Panasonic, Philips en Remington
 • Beste elektrische scheerapparaten voor wat betreft kort scheren (de beste staan eerst vermeld): Panasonic, Braun, Remington en Philips
 • Beste elektrische scheerapparaten voor wat betreft fabricatie kwaliteit van het toestel (de beste staan eerst vermeld): Panasonic, Braun, Philips en Remington
 • Beste elektrische scheerapparaten voor wat betreft prijs-kwaliteit (de beste staan eerst vermeld): Remington, Philips, Braun en Panasonic

 

 

 

Laat je mening horen

Laat een bericht na