Welke is het Beste Philips Scheerapparaat?

De beste scheerapparaten van Philips

Als je op zoek bent naar een roterend scheerapparaat is Philips een goede keus. Sterker nog, misschien wel de beste keus voor diegenen die op zoek zijn naar innovatieve functies in hun scheersysteem. Behalve trimmers en bodygroomers maakt Philips voornamelijk roterende scheerapparaten en deze zijn de beste op de markt.

 

Top 3 Philips scheerapparaten

  • Philips SensoTouch 3D/1250x (Review) – Op dit moment het beste roterende philips scheerapparaat op de markt. Hiermee ben je gegarandeerd tevreden. Dit apparaat is het resultaat van jarenlang uitgebreid onderzoek.
    Philips scheerapparaat RQ1250 review

 

  • Philip 1160X Sensotouh 2D (Review) –Dit philips scheerapparaat zit boordevol handige functies en is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende scheerbehoeften van gebruikers. De juiste keuze voor als je op zoek bent naar een krachtig middenklasse scheerapparaat met het beste reinigingssysteem.
    Philips scheerapparaat rq1160 review

 

  • Philips AT860 PowerTouch (Review) –De AT860 is een van de best verkopende middenklasse roterende scheerapparaten op Bol en presteert beter dan verwacht in zijn algemene prestaties en prijs-kwaliteitsverhouding.
    Philips AT860 PowerTouch scheerapparaat

 

Kiezen tussen een roterend en vibrerend scheersysteem heeft vooral te maken met hoe je huid en haar zich aanpassen aan het systeem. Roterende scheerapparaten werken het beste voor diegenen met gezichtshaar dat in verschillende richtingen groeit, zonder duidelijke uniformiteit. Dit soort haar vind je bijvoorbeeld vaak in je nek.

Veel recensies van scheerapparaten bevelen roterende systemen aan voor diegenen die een stil apparaat willen. Moderne topklasse scheerapparaten zijn erg efficiënt en krachtig. Sommigen kunnen net zo dicht op de huid scheren als een gewoon scheermesje, maar ze maken veel geluid, voornamelijk de vibrerende systemen. Als je liever een stil scheerapparaat hebt, kun je het beste kiezen voor een roterend systeem en Philips heeft de beste roterende scheerapparaten beschikbaar.

De Philips 2D en 3D systemen zijn erg populair. Als je het meest geavanceerde roterende scheerapparaat wilt, is de Philips SensoTouch 3D serie absoluut een ideale keus. Hoewel ze aan de prijzige kant zijn, is tevredenheid gegarandeerd. Deze apparaten zijn geschikt voor mannen met een zware baardgroei. Mannen met lichte tot middelzware baardgroei kunnen ook voor de 2D versie kiezen.

Als je een lichte baardgroei hebt en niet al te veel wilt betalen voor alle toeters en bellen, kun je ook kiezen voor de goedkopere serie scheerapparaten, die nog steeds erg efficiënt werken. Het is het niet waard om te betalen voor alle extra scheerkracht wanneer je een lichte baardgroei hebt. Bovendien, misschien maak je liever je scheerapparaat zelf schoon en dat is makkelijk te doen met moderne apparaten. Een apart reinigingssysteem aanschaffen, is voor sommige mensen zonde van het geld.

 

Ben je er nog niet uit? Lees ook:

 

Laat je mening horen

Laat een bericht na