Beste neustrimmer kopen tips + TOP 5

Wanneer je dit artikel leest, ben je ongetwijfeld op zoek naar de beste neustrimmer op de markt. Om je te helpen in die beslissing, stelden we deze post samen. Maar natuurlijk moet iedereen voor zichzelf uitmaken wat er nu precies belangrijk is aan een neushaartrimmer: de snelheid, het bijhorende prijskaartje of de kracht van de interne motor?

Een goede neustrimmer kan ervoor dat zorgen dat je niet terecht komt in een beschamende situatie. Er is dan ook niets aantrekkelijk aan een paar neusgaten waar het haar uit staat te pulken in bosjes.

Natuurlijk kan je er niets aan doen dat er wat haar groeit in je neusgaten, maar je kan het wel op regelmatige basis onderhouden. En dat is waar de neustrimmer van te pas komt. Een goede schaar, kwalitatieve neustrimmer, degelijk scheerapparaat, een goede baardtrimmer en een goede tondeuse kunnen je doffe uiterlijk omtoveren tot een stralende look.

Echter is nog één probleem: er bestaan honderden verschillende modellen en soorten op de markt, die zich allemaal focussen op een ander deel van ons lichaam. In dit artikel gidsen we je door deze overvloed van keuze, vertellen we je wat een neustrimmer inhoudt én wat nu precies de beste neustrimmer op de markt is.

Onze neushaartrimmer TOP 5:

RangNeustrimmer
nr1Philips NT5650
2BaBylissMEN E110E
3Panasonic ER-GN300K503
4Remington NE3850
5Wahl 5640-1016

Direct naar:

 

Beste neustrimmer kopenIs een neustrimmer pijnloos?

Dat hangt volledig af van de kwaliteit van de trimmer. Doorgaans doen neustrimmers je helemaal geen pijn en trekken ze geen haren uit. Maar er bestaan wel enkele low-budget modellen op de markt die wat kunnen tegenwerken.

Ik raad je aan om een kwalitatieve trimmer aan te schaffen, zelfs als je er iets meer voor hoeft te betalen. Niet dat een degelijke neustrimmer je stukken van mensen kost, maar dan weet je tenminste dat je met een goed, betrouwbaar merk en product te maken hebt.

 

 

Wat moet je overwegen tijdens het aankopen?

Neustrimmers zijn zodanig ontworpen om het haar in je neus eenvoudig en snel te verwijderen. Indien je hebt beslist om zo’n apparaat aan te kopen, moet je eerst enkele zaken overwegen.

 

1

Ingebouwd lampje

Een van de belangrijkste zaken die je moet overwegen is dat de neustrimmer die je in ogen hebt, komt met een ingebouwd lampje. Die helpen je namelijk enorm wanneer je op zoek bent naar de haartjes die je vergeten bent af te scheren.

 

2

Soort neushaartrimmer

Het model speelt ongetwijfeld een belangrijke rol. Sommige neushaartrimmers komen met roterende scheerbladen die voorzien worden van stroom door elektrische batterijen en worden doorgaans gezien als de beste keus. Maar er bestaan ook manuele modellen waarbij je aan een hendeltje moet draaien om de mesjes in gang te krijgen.

 

3

Vacuüm

Je wil misschien op zoek gaan naar een neustrimmer die komt met geïntegreerde vacuüm. Dergelijke trimmer helpt je om de afgeschoren haartjes te verwijderen. Je wil dan ook niet dat alle vuiligheid in je neus achterblijft nadat je gedaan hebt met scheren.

 

4

Scheermes

Wat erg belangrijk kan zijn, is nagaan van welk materiaal het mesje gemaakt is. Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van staal, platina of titanium. Titanium mesjes hebben het voordeel dat ze resistent zijn tegen roest en water, platina daarentegen zorgt ervoor dat de mesjes langer scherp blijven én stalen mesjes zijn het goedkoopst.

 

5

Veiligheid

Misschien moet je ook overwegen hoe veilig de neustrimmer in kwestie wel is. Ga op zoek naar een model dat zijn mesjes beschermt en geen contact laat maken met je huid. Het neusmembraan is dan ook erg gevoelig.

 

6

Stijl

Het laatste waaraan je moet denken is het ontwerp van de trimmer. Traditionele trimmers worden rechtop gebouwd en verticaal gebruikt. Niettemin zal je ook een aantal modellen op de markt ontdekken die met een kromming komen. Deze kunnen erg behulpzaam blijken omdat je zo in een betere hoek veilig haar kan verwijderen.

 

Wat is de beste neustrimmer op de markt?

Neushaar kan een groot probleem vormen voor diegenen die belang hechten aan hun looks. Want soms komen die ongewenste haartjes zelfs een kijkje nemen uit je neusgaten.

Het zou eenvoudig zijn om die haren gewoon uit te trekken, maar dit is niet echt goed voor je gezondheid. Ze filteren namelijk de vuiligheid uit de lucht die naar je longen gaat. Maar het is gelukkig geen enkel probleem om die irritante haren wat korter te maken!

Mannen staan ervoor bekend om meer en langer neushaar te groeien in vergelijking met vrouwen. Dit kan ik bevestigen, aangezien ik al sinds jonge leeftijd lang haar in mijn neus heb en dit een tijdlang mijn zelfvertrouwen aantastte. Ik kon niet eens een vriendin vinden, omdat de vrouwen me altijd probeerden te vermijden!

Na enkele maanden besloot ik om opzoek te gaan naar een neustrimmer. Maar al gauw kwam ik tot het besluit dat er gewoonweg te veel modellen beschikbaar zijn. En het erg moeilijk is om het ene model van het andere te onderscheiden. Een onderzoek naar de beste neustrimmer op de markt drong zich op.

Ik probeerde tientallen neushaartrimmers uit, tot ik een idee had van wat nu precies de beste neustrimmer op de markt is: natuurlijk de Philips NT5180!

 

Panasonic ER-GN30

oortrimmer & neustrimmer panasonic

De ER-GN30 Vortex neustrimmer van Panasonic maakt korte metten van dat ongewenst haar in je neus, op een veilige en snelle manier. Het is helemaal niet meer nodig om met een schaartje in je neus te staan prutsen. Met behulp van de Panasonic ER-GN30 wordt haartjes verwijderen in je neus een eitje. Eenvoudig, snel en pijnloos.

Deze neustrimmer snijdt de haartjes niet alleen op een efficiënte manier af, maar dient ook als mini-epilator om kleine, verdwaalde haartjes in je wenkbrauwen mee af te scheren. Mannen die wat extra details aan hun baard willen aanbrengen, kunnen ook van dit apparaat profiteren. Het apparaat maakt gebruik van een dubbelzijdig mesje en roterende kop om alle ongewenste haren pijnloos weg te scheren.

Het toestel is eenvoudig te gebruiken dankzij het compacte design. De trimmer kan dan ook eenvoudig opgeborgen worden in een tas of rugzak, tijdens eender welke vakantie of reis. Zo heb je geen enkel excuus om je niet te ontdoen van die lelijke neushaartjes!

Daarnaast is het apparaat volledig waterbestendig en kan je het dus eenvoudig onder de lopende kraan uitwassen. Heel wat gebruikers genieten van de vrijheid die de Panasonic ER-GN30 hun biedt. Het is ongetwijfeld de nr3 beste neustrimmer op de markt: hij werkt niet alleen stil, maar ook snel, veilig en pijnloos. Het snijdt de haren af door middel van een roterende beweging, en trekt dus geen haartjes uit.

Echter heb ik wel al wat klachten gehoord over de korte levenstermijn van het apparaat. Sommigen claimen dat het toestel stopt met werken na een aantal maanden. Echter gaat het hier volgens mij over gebruikers die het apparaat niet voldoende hebben gereinigd. Naar mijn mening is deze neustrimmer van Panasonic een geweldige investering waarmee je ongewenst haar op je oren, wenkbrauwen, baard en neus mee kunt verwijderen.

Vergelijk prijzen bij:

 

Philips NT5180

neustrimmer & oortrimmer philips

Hoewel de Panasonic ER-GN30 een goede top 3 positie behaald, ben ik van mening ben dat de Philips NT5180 ongetwijfeld de beste neustrimmer op de markt moet zijn.

Het apparaat is ongelofelijk efficiënt. Met de Philips NT5180 moet je je helemaal geen zorgen meer maken over die onaangename haartjes in je neus of het feit dat je baard er niet uitziet zoals je dat wilt. Dit toestel van Philips verwent je gelaat, oren, wenkbrauwen en neushaar tot in de puntjes. Geen nood om je te waxen of beroep te doen op andere, pijnlijkere ontharingsmethodes!

Heel wat gebruikers zijn uitermate tevreden over de werking van deze trimmer. Hij komt met een dubbele kok (een vlakke en een cilindrische). Het snijdt de haren snel & vlot af en laat een zijdezachte huid achter. Hij is licht in gewicht, gemakkelijk op te bergen en schoon te maken, waardoor je het toestel naartoe kan meenemen.

Jammer genoeg is het toestel iets aan de dure kant, maar de kwaliteit en ondersteuning zijn onklopbaar. Het apparaat gaat bovendien bij normaal gebruik jarenlang mee.

Vergelijk prijzen bij:

 

In een notendop…

De Philips NT5180 blijkt de beste neustrimmer op de markt te zijn, maar ook de Panasonic ER-GN30 is het vermelden waard. Beide apparaten zijn eenvoudig te gebruiken, snel en efficiënt. Bovendien zijn ze compleet pijnloos.

 

Welke neustrimmer kopen gebruikers volgens:

Tags:

1 Reactie
  1. Maar zijn ze oplaadbaar?

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo