Ons reviewproces

Bij ScheerZone bieden we hands-on reviews aan van de meest populaire scheerproducten op de markt (op basis van de aankooptrends op de grote markten en feedback van de lezers)

De meeste van onze schrijvers zijn hobbyisten die reeds vele producten waarover we schrijven bezitten. Als ze een bepaald product niet hebben, maar willen recenseren, dan kopen we dat voor hen en laten we het leveren aan de deur van hun huis. Met andere woorden: we durven onze handen vuil maken.

Dat gezegd zijnde, niet iedereen heeft dezelfde mening over een product. We vullen dus graag onze reviews aan met beoordelingen op basis van (1) onderzoek en (2) feedback van onze lezers. Voel je dus vrij om iets bij te dragen aan onze reviews!

Als we iets zouden gemist hebben of als je iets wil toevoegen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Normaal gezien zullen wij contact met u opnemen binnen de 24 uur.

Nee, echt serieus! Dit is een community waar enkel de beste reviews gepubliceerd worden, maar ook waar iedereen zijn ervaring en mening kan delen! We horen graag van je!