Philips BRL140 SatinShave review

De Philips BRL140 SatinShave kopen?

Zou het niet geweldig zijn als je perfect gladde armen en benen zou kunnen hebben zonder dat je je hoeft te scheren met een scheermesje of naar een schoonheidsspecialiste hoeft te gaan? Vergeet niet hoe pijnlijk die bezoeken kunnen zijn.

Ook kunnen scheermessen vervelende snijwonden veroorzaken en gaan ze niet lang mee. Om het gedoe van scheren met een scheermjes of harsen te vermijden, doe je er goed aan om een elektrisch scheerapparaat te overwegen.

Philips is een van de bekendste fabrikanten van scheerapparaten ter wereld en in deze Philips BRL140 SatinShave review bespreken we een erg populair en goedkoop model van het bedrijf.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Philips BRL140 SatinShave

Positief:
  • Ergonomisch design
  • Hypoallergene scheerkop met een folie
  • Tot 40 minuten draadloos gebruik
  • Er worden drie accessoires meegeleverd
  • Erg betaalbaar
Negatief:
  • Mogelijk lastig om al je okselhaar te verwijderen
  • 8 uur oplaadtijd

 

Is de Philips SatinShave Advanced de juiste oplossing voor je?

philips brl140 satinshave review ladyshave kopen

Veel personen vinden het gebruik van een scheermesje lastig en als je er het bikinigebied mee wilt scheren, dan moet je in erg lastige posities gaan zitten. Het ergste is echter dat je altijd wel een paar plekken mist, die je daarna nog een keer mee moet nemen.

Harsen is niet beter. Ja, je huid wordt erg soepel en volledig haarloos naderhand, maar het hele proces is pijnlijk en neemt mogelijk meer tijd in beslag dan je wilt. Vaak moet je naderhand ook een lotion aanbrengen tegen de huidirritatie.

Als je last hebt van dezelfde problemen, dan is de Philips SatinShave Advanced mogelijk precies wat je nodig hebt. In deze Philips BRL140 SatinShave review vertellen we je precies wat je kan verwachten.

Belangrijkste kenmerken

Dit ontharingsapparaat wordt geleverd met 3 scheeraccessoires: trimkam, soft glide opzetstuk, opzetstuk voor het gladtrekken van de huid. Ook inbegrepen zijn een oplaadkabel, reisetui en reinigingsborsteltje.

philips brl140 satinshave review

Vergelijk prijzen nu bij:

De uitstraling is onmiskenbaar vrouwelijk: parelwit behuizing met roze accenten. Volgens Philips heeft de SatinShave een bekroond ergonomisch design. Tijdens deze Philips BRL140 SatinShave review ligt hij erg goed in onze hand, dus we kunnen zeker beamen dat het ontwerp goed is.

Er is een aan/uit-knop rechts in het midden en een accu-indicator aan de onderkant van het apparaat. Hij maakt helemaal geen lawaai.

Dit elektrische scheerapparaat maakt gebruik van een oplaadbare lithium-ion-accu. Volledig opgeladen biedt deze je ongeveer 40 minuten gebruik. Wanneer je het scheerapparaat de eerste keer wilt gebruiken moet je hem volledig opladen.

Een groot nadeel tijdens deze Philips BRL140 SatinShave review is de zeer lange oplaadtijd. Het duurt 8 uur om de SatinShave volledig op te laden, wat soms een beetje problematisch kan zijn.

ladyshave kopen philips brl140 satinshave review

Daarnaast is er een opzetstuk voor het gladtrekken van de huid. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze accessoire ontworpen om je te helpen je huid strak te trekken, om zelfs de kleinste haren gemakkelijk te bereiken. Dit is een mooie maar nutteloze accessoire. Zeer weinig gebruikers hebben het daadwerkelijk getest en de meesten van ons gebruiken onze handen om de huid strak te trekken. Maar misschien vind jij het wel erg handig, dus probeer hem zeker uit.

 

Zwevende folie

Het scheerapparaat heeft een relatief kleine ovale scheerkop. De kop is voorzien van een zwevende folie, waarmee je op natuurlijke wijze de contouren van je lichaam kunt volgen. De zwevende folie helpt je ook om nauw contact met de huid te houden, zodat je een korte scheerbeurt kan bereiken zonder al te veel druk uit te oefenen.

ladyshave philips brl140 satinshave review

Het is belangrijk om te vermelden dat de afmetingen en vorm van de scheerkop het scheren van je oksels een beetje lastig kan maken. Met een beetje oefening kan je dit nadeel mogelijk tenietdoen. De trimmer is ontworpen voor de verzorging en veiligheid van de gevoelige huid. Deze accessoire geeft je een gladde scheerbeurt zonder wondjes. De trimmer glijdt gemakkelijk over je huid, maar op sommige gebieden krijg je mogelijk niet een erg korte scheerbeurt.

 

Bekroonde handgreep

De S-vormige handgreep is misschien wel een van de beste kenmerken. Je krijgt maximale controle, ongeacht de manier waarop je het scheerapparaat beweegt. Het scheerapparaat glijdt op natuurlijke wijze over je lichaam of benen zonder te draaien of uit te glijden.

philips brl140 satinshave review

Je kunt dit elektrische scheerapparaat gebruiken onder de douche, wat zeker een gewilde functie is. Dankzij de anti-slip grip houd je het apparaat stevig in je hand.


Alternatieven

Als je op zoek bent naar een betere oplaadtijd, meer functies en betere prestaties, neem dan een kijkje naar de Philips SatinShave BRL180. De BRL180, ook wel bekend als de SatinShave Prestige, is iets duurder dan de Philips BRL140, maar heeft een betere oplaadtijd en meer accessoires.

 

Philips SatinShave BRL180

philips brl140 satinshave review

 

Vergelijk prijzen nu bij:

 

De SatinShave Prestige is een 2-in-1 scheerapparaat. Hij wordt geleverd met een scheerkop en een bikinitrimmer. In tegenstelling tot de SatinShave Advanced is de Prestige voorzien van een dubbele folie voor een nog betere scheerervaring. En met de multi-flex scheerkop kun je zelfs de lastigste gebieden van je lichaam gemakkelijk bereiken.

Daarnaast wordt de Prestige ook geleverd met trimkam en kop, beschermende kap, efficiëntiekap, en reisetui. De trimmer is zo ontworpen om je huid te beschermen. De scheerkop is voorzien van comfortvullingen die voor een zacht contact zorgen, vooral op gevoelige plaatsen.

De BRL180 heeft dezelfde ergonomische anti-slip handgreep als de SatinShave BRL140, om van het scheren onder de douche een koud kunstje te maken. De oplaadtijd is echter veel beter. Je kunt hem in een uur volledig opladen of kiezen voor 5 minuten snel opladen als je haast hebt. De Prestige heeft ook een accu-indicator aan de onderkant van het apparaat.


Conclusie van deze Philips BRL140 SatinShave reviewladyshave kopen philips brl140 satinshave review

Over het geheel genomen biedt de Philips SatinShave Advanced een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hij biedt je een meer dan bevredigende scheerbeurt. Hij is echter wel gemiddeld. Dat betekent als je de voorkeur geeft aan een snelle oplaadtijd en meer accessoires, je beter een kijkje kunt nemen naar de Prestige-versie. Voor een iets hogere prijs krijg je een nog iets betere scheerervaring.

Vergelijk prijzen nu bij:

8 Totale Score
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Hij biedt je een meer dan bevredigende scheerbeurt. Hij is echter wel gemiddeld. Dat betekent als je de voorkeur geeft aan een snelle oplaadtijd en meer accessoires, je beter een kijkje kunt nemen naar de Prestige-versie. Voor een iets hogere prijs krijg je een nog iets betere scheerervaring.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo