Philips S7370 review

De Philips S7370 is een van de meest populaire scheerapparaten voor personen die een schone, korte scheerbeurt willen, maar eentje nodig hebben die een gevoelige huid zacht behandelt. De S7370 heeft een ‘triple head’ ontwerp met een microbead ontwerp dat het mogelijk maakt voor het scheerapparaat om de oppervlakte van je huid te glijden en volgt de lijnen van je gezicht zonder irritatie te veroorzaken. In deze Philips S7370 review zullen we bespreken wat dit model zoal te bieden heeft.

Philips is een gerenommeerde naam in de wereld van scheerapparaten en de Series 7000 collectie is een van de meest populaire. Laten we in deze Philips S7370 review eens uitgebreider kijken naar de functies en voordelen die dit scheerapparaat biedt.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

 Wat zit er in de doos?

Dit elektrische scheerapparaat van Philips wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een compleet scheersysteem. In de doos zit uiteraard het S7370 scheerapparaat, een ‘Smart Click’ precisietrimmer, een beschermende opberghoes en een gebruikshandleiding.

philips 7000 series s7320 review scheerapparaat

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Belangrijkste functies en eigenschappen

  • Voorzichtige snij-actie die je huid beschermt
  • Specifiek ontworpen voor een gevoelige huid
  • ‘DynamicFlex’ kopstukontwerp
  • Trimmer voor snor en bakkebaarden meegeleverd
  • Vlugge oplaadtechnologie
  • Wet/Dry scheren
  • Led accubalk
  • Vermindert frictie tot 85%
  • Prachtig en ergonomisch ontwerp

 

Design en functies

De Philips S7370 is een aparte verschijning. Het apparaat heeft een turquoise metaal look en ziet er erg stijlvol uit. De scheerkop steekt als het ware boven het scheerapparaat uit en het slanke ontwerp van de S7370 maakt dat hij zeer gemakkelijk vast te houden is.

 

‘Triple head’ soepel glij-ontwerp

De Philips S7370 is specifiek ontworpen voor personen met een gevoelige huid die een korte en schone scheerbeurt nodig hebben. Het triple head ontwerp is flexibel en de kopstukken passen zich aan aan de lijnen van je gezicht en nek om te zorgen voor maximaal contact terwijl de frictie nog steeds verlaagd wordt met 85%, een essentiële factor voor een gevoelige huid.

philips s7370 review scheerapparaat

De kopstukken hebben ook een microbead deklaag die de scheeractie de mogelijkheid geeft om haren makkelijk te liften, doorsnijden en verwijderen zonder de huid te beschadigen, maar een extra korte scheerbeurt te bieden.

 

Wet/dry scheren

philips s7370 review scheerapparaatDe AquaTec sluiting geeft je de mogelijkheid om onder de douche te scheren met scheergel of simpel snel en comfortabel droog te scheren als je haast hebt. Wat je voorkeur of beschikbare tijd ook is, met de Philips S7370 kan je scheren zoals je wilt.

 

Precisietrimmer meegeleverd

Een Smart Click precisietrimmer is in het scheerapparaat gebouwd voor extra gemak en maakt het trimmen van een snor, bakkebaarden of neklijn makkelijk met een enkele druk op een knop.

 

Beschermende reishoes

Alle noodzakelijke onderdelen van de Philips S7370 passen in de handige beschermende opberghoes die meegeleverd wordt. Dit maakt het makkelijk om je scheerapparaat met je mee te nemen als je op reis bent, ongeacht of dit zakelijk of voor plezier is.

 

Accu die het lang uithoudt

De accuduur is indrukwekkend en biedt 50 minuten gebruik na een uur opladen. Dit maakt de S7370 een geweldig scheerapparaat om zowel thuis als onderweg te gebruiken.


 

Conclusie van deze Philips S7370

philips s7370 review scheerapparaatAls je een redelijk geprijsd scheerapparaat wilt die specifiek ontworpen is voor een gevoelige huid, dan zal de Philips S7370 zeker weten hoog op je verlanglijstje moeten staan.

Hij heeft geweldige functies, wordt gemaakt door een gerenommeerde fabrikant en biedt uitstekende waarde voor het geld.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

LEES OOK:

7 Totale Score
Gewoon goed

Als je een redelijk geprijsd scheerapparaat wilt die specifiek ontworpen is voor een gevoelige huid, dan zal de Philips S7370 zeker weten hoog op je verlanglijstje moeten staan. Hij heeft geweldige functies, wordt gemaakt door een gerenommeerde fabrikant en biedt uitstekende waarde voor het geld.

Gebruikers Beoordeling: 2 (2 votes)
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo