Philips BG105 review

Philips BG106 kopen?

Heren, laten we het eerlijk toegeven. Haarloze lichamen en armen zijn niet alleen meer voor de vrouwen. Tegenwoordig zijn de meeste mannen net zo zelfbewust als vrouwen over hun lichaamshaar, omdat de dagen dat een borst vol met weelderig borsthaar niet meer als sexy wordt gezien en de ‘holbewoner’ look is niet meer wat als een echte man wordt gezien. Begrijp ons niet verkeerd, veel mannen houden nog steeds de volledige natuurlijke look aan en het is allemaal een kwestie van persoonlijke keuze.

Maar voor degenen onder jullie die maandenlang aan six packs en slanke gespierde lichamen hebben gewerkt, heb je te veel moeite gedaan om ze te laten bedekken met een tapijt van haar, nietwaar? Nou, maak ruimte voor de wereld van lichaamsverzorging.

Als je een vriendin hebt, dan weet je vast alles al over de horror van harsen. Het gevoel van hete hars dat op je huid wordt aangebracht en er vervolgens met een harsstrip afgescheurd wordt is niet het meest aangename gevoel in de wereld of de meest ideale manier om lichaamshaar te verwijderen. En wat als de dame in de schoonheidssalon met het verkeerde been uit bed gestapt is? Dus hoe krijg je die haarloze look thuis? In deze Philips BG105 review zullen we het antwoord met je delen.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

De juiste uitrusting

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoef je niet uren in de spa door te brengen om jezelf te ontharen. Je kan het prima doen in de badkamer thuis en nee, het hoeft geen rommeltje te zijn of pijn te doen als je het goed doet. Dus waar begin je? Door het juiste gereedschap voor de klus te kopen natuurlijk.

philips bg105 review

Vandaag de dag bestaan er verschillende methoden waarmee je je lichaamshaar kunt verwijderen. Laten we in deze Philips BG105 review eerst eens naar een aantal opties kijken:

 • Scheren: De meest populaire keuze. Je kunt gewoon kiezen om een scheermesje te gebruiken om je lichaamshaar te verwijderen, vooral als je de volledige schone look wilt hebben. Je kunt een modern scheermesje, wegwerp model of krabbertje kopen om de klus te klaren. Deze methode kan soms echter leiden tot ingegroeide haren, wat leidt tot een ongelijkmatige huid met bultjes. Als je iemand met gevoelige huid bent, dan is dit mogelijk ook niet de beste keuze. Oh en ook niet wanneer je lui bent, want je haar zal vergeleken met sommige andere methodes snel terug groeien, dus het vereist inspanning om de schone look te behouden.
 • Trimmers: Elektrische baardtrimmers zijn voor degenen die er niet uit willen zien als de jongens. Met dit apparaat kunt je je haar inkorten zonder dat je een gladgeschoren look krijgt.
 • Harsen: Ja, harsen is niet meer alleen voor de dames. Zoals eerder vermeld, wordt er hete hars op het lichaamsoppervlak aangebracht en vervolgens met een doek of een papieren strook afgetrokken, waarbij je ongewenst haar mee wordt genomen. Het mooie van deze methode is echter dat het langer duurt voordat haar terug groeit vergeleken met trimmers of scheermesjes.
 • Sugaring: Vergelijkbaar als bij harsen, wordt ‘sugaring‘ suiker gebruikt in plaats van hars en met een lagere temperatuur, wat resulteert in minder pijn. Deze methode krimpt uw haarzakjes op natuurlijke wijze.
 • Epilatie: Haar wordt verwijderd door middel van een mechanisch werkende pincet, meestal bevestigd aan een apparaat die je met de hand bedient. Maar dit kan echt pijnlijk en tijdrovend zijn, vooral op dik haar en wordt niet aanbevolen voor mannen.
 • Chemische procedures: Chemische procedures zoals elektrolyse (beter bekend als ‘laserbehandeling’) en ontharingsmiddelen zijn ook opties. Dit zijn echter meer permanente opties, omdat het bij beide tot op zekere hoogte gaat over het doden van de haarzakjes. En dan is er het gebruik van ontharingscrèmes, die goed werken voor het verwijderen van lichaamshaar van een man, maar de chemicaliën kunnen aardig sterk zijn en een echt probleem als je wondjes hebt.

Deze methodes klinken ongetwijfeld te pijnlijk of te tijdrovend. Maar maak je geen zorgen, want er is nog een tool uitgevonden voor het verwijderen van lichaamshaar. En dit is het moment om de bodygroomer te introduceren tijdens deze Philips BG105 review en specifiek de bodygroomers van Philips.

 


 

Philips bodygroomers?

bodygroomer kopen Philips BG105 review 2

Ja, bodygroomers. Deze wonderlijke apparaten zijn speciaal gemaakt om je lichaamshaar te verzorgen. Net als trimmers, maar meer op maat voor een korte, volledige lichaamsverwijdering. Bodygroomers zijn de perfecte hulpmiddelen om de klus te klaren, wat resulteert in een pijnloos, snel en efficiënt proces met de gewenste resultaten. Deze apparaten irriteren de huid niet en kunnen zelfs op gevoelige plaatsen worden gebruikt. Je bespaart zelfs op de kosten van een scheerschuim, omdat je bodygroomers met of zonder scheerschuim kunt gebruiken.

Dus welke bodygroomer is de juiste om te kopen? Nou, er zijn een hoop opties voor verschillende doeleinden en budgetten en er zijn meerdere goede merken waar je uit kan kiezen. Maar aangezien dit een Philips BG105 review is, moge het duidelijk zijn dat we aandacht zullen besteden aan deze budgetoptie van Philips.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

De Philips BG105

De Philips BG105 bodygroomer is speciaal ontworpen voor het bijwerken van lichaamshaar. Hij wordt geleverd met een huidbeschermer die je huid niet irriteert en je in staat stelt gevoelige plekken te onderhouden, biedt een scheerbeurt van maar liefst 0,5 mm zonder direct contact tussen de messen en je huid en dit alles voor een voordelige prijs van nog geen €25. Met de 3 mm kam op de groomer kun je haar in elke richting verwijderen, zodat je een hoop bereik en reikwijdte krijgt.

Dit is een instapmodel, maar laat dat je niet voor de gek houden, want dit is echt een geweldig product. Laten we eens een kijkje nemen naar de functies en eigenschappen in deze Philips Bg105 review.


 

Functies en eigenschappen van de Philips BG105

Philips BG105 review bodygroomer kopen

 • 3 mm kam waarmee je in meerdere richtingen kunt trimmen.
 • Compact en ergonomisch ontwerp voor eenvoudige grip.
 • Huidbeschermer die je huid beschermt en huidirritatie voorkomt.
 • 100% waterdicht, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij nat wordt onder de douche.
 • Maakt zowel droge als natte scheerbeurten mogelijk.
 • Werkt met een batterij (meegeleverd), dus je hebt geen last van snoeren die in de knoop raken.
 • Geen vervanging van de messen nodig en dus perfect voor langdurig gebruik. Dit maakt het ook een geweldige investering voor zijn prijs!
 • Opzetkam die je de mogelijkheid geeft om haar consistent tot een lengte van 3 mm te trimmen.
 • Douchekoord voor makkelijke opslag.
 • Gemakkelijk te reinigen en te gebruiken.
 • Wereldwijde garantie van 2 jaar.
 • Je hoeft geen olie te gebruiken.
 • Geschikt voor het verzorgen van je schaamstreek (pas altijd op)
 • Goede recensies en feedback van gebruikers.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Conclusie van deze Philips BG105 review

Philips BG105 review bodygroomer

Het is de tijd van de ‘metroseksuele man’. Steeds meer mannen kiezen voor de schoon geschoren look en niet alleen op hun gezicht. Lichaamsontharing is niet meer iets om je voor te schamen en wordt al snel omarmd met open, onbehaarde armen.

Producten zoals de Philips BG105 maken deze taak eenvoudiger en sneller, waardoor je met minimale inspanning de beste resultaten behaalt in vergelijking met de meeste andere producten of scheermethoden en dit voor een erg aangename prijs.

Vergelijk prijzen nu bij:

7 Totale Score
Goede bodygroomer voor een zachte prijs

Producten zoals de Philips BG105 maken het zeer eenvoudig om lichaamsbeharing tegen te gaan. Hierdoor behaal je met minimale inspanning de beste resultaten in vergelijking met de meeste andere producten of scheermethoden en dit voor een erg aangename prijs.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo