Silk’n Infinity review

De Silk’n Infinity kopen?

Laten we het hebben over iets waarvan ik weet dat het een populair onderwerp is, maar waar niemand over wil praten: ongewenst lichaamshaar. We hebben het allemaal, maar we schamen ons er bijna allemaal voor. Ik weet niet waarom het zo taboe is, omdat ik genoeg vrouwen ken die worstelen met haarverwijderingsopties. Ik overwoog serieus om professionele behandelingen te krijgen om van mijn overtollige lichaamshaar af te komen. Ik heb echt dik, snelgroeiend haar, dus het idee om mijn benen of oksels niet te hoeven scheren was ook aantrekkelijk. Ik had geen afspraken gepland omdat ik weet dat het duur zal zijn en daarnaast is het ook erg tijdrovend (reis- en behandelingstijd). Ik heb gewoon niet de extra tijd voor verschillende afspraken op dit moment. Gelukkig is er een nieuw IPL-ontharingssysteem voor thuis dat werkt. De Silk’n Infinity is het nieuwste model van Silk’n en het beste ontharingsapparaat voor thuisgebruik. Blijf deze Silk’n Infinity review lezen om er meer over te leren en hoe hij werkt.

Direct prijzen vergelijken:

Belangrijkste specificaties van de Silk’n Infinity

  • 400000 flitsen
  • Grootte behandelgebied: 3 cm²
  • Geschikt voor alle huidskleuren
  • Te gebruiken op alle lichaamsdelen
  • Snelle behandeling mogelijk
  • Gebruik met smartphone/tablet
  • Zonder accu met snoer

 

Hoe werkt de Silk’n Infinity?

De Infinity maakt gebruik van een nieuwe technologie, genaamd eHPL, voor betere resultaten. Deze veilige technologie gebruikt optische en galvanische lichtenergie om haar te verwijderen.

Er is een kwartslamp die een lichtimpuls naar de huid stuurt. Dit licht wordt geabsorbeerd door het pigment in je haar en omgezet in warmte-energie. De warmte-energie vernietigt het haar, waardoor het niet terug kan groeien. Aangezien dit gericht wordt op het pigment in het haar, zal je huid niet beïnvloed worden. Daarom is deze methode bijna pijnloos.

ips laser kopen ontharing silkn infinity review

De Infinity gebruikt ook galvanische energie. Aan de achterkant van het apparaat bevindt zich een elektrodeplaat. Wanneer de elektrode je huid raakt gaan de poriën open, waardoor het licht naar de haarzak kan zakken. Dit helpt bij het verwijderen van hardnekkig haar. Het helpt ook om je huid te verstevigen, de bloedsomloop te verbeteren en meer van je nabehandelingslotion in je huid op te nemen.

Als je voor het eerst thuis gaat ontharen met IPL (intensed pulsed light), dan moet je weten dat dit het beste werkt op donker haar op lichtere huidskleuren. Silk’n levert een grafiek mee die zal helpen beslissen welk energieniveau je moet gebruiken en wat voor soort resultaten je kunt verwachten.

ips laser ontharing kopen silkn infinity review

Direct prijzen vergelijken:

Geen enkele ontharingsbehandeling zal je haar in een behandeling verwijderen. Het haar groeit in verschillende tempo’s en sommige haren kunnen maandenlang inactief zijn. Enkele weken na de eerste behandeling moet je nog een ondergaan.

Je eerste een tot vier behandelingen moeten twee weken uit elkaar liggen. Voor behandelingen vijf tot zeven wacht je vier weken tussen de behandelingen. Afhankelijk van de groeicyclus van je haar, moet je daarna misschien nog wat herhalingsbehandelingen doen.

Je kunt de Silk’n Infinity gebruiken op je benen, armen, oksels, bikinilijn en op je gezicht (onder de jukbeenderen).

 

Conclusie van de Silk’n Infinity

Ik heb nog nooit een ontharingsapparaat voor thuis gebruikt, dus ik wist niet echt wat ik kon verwachten tijdens deze Silk’n Infinity review. Eerlijk gezegd ben ik geen fan van prikkende pijn, dus ik was bang om er een te proberen. De meeste gebruikers hebben geen pijn volgens Silk’n. Zoals ik al zei heb ik donker, dik haar. Ik voelde wel een kleine tinteling, maar ik denk dat dat gewoon komt door mijn dikke haar. Het was zeker acceptabel en ik zal doorgaan met de behandelingen. Er zijn vijf energieniveaus, dus je kunt de sterkte aanpassen. Na de eerste vier behandelingen begin ik te merken dat mijn haren dunner en langzamer groeien. De Silk’n Infinity is snel; een volledige lichaamsbehandeling duurt ongeveer 20 minuten dankzij de lichtpulsen die met tussenpozen plaatsvinden.

Silk'n Infinity Review IPL-ontharing

De Silk’n Infinity en IPL-ontharing is momenteel meer een rage dan trend, maar naar mijn mening de moeite waard. Harsen en scheerapparaten zijn duur op de lange termijn. Tel alles bij elkaar op wat je eraan uitgeeft en ik ben er zeker van dat je vrij snel richting de €250 gaat; wat ongeveer het prijskaartje van de Infinity is. Voor die prijs krijg je 400.000 flitsen, wat je vele jaren gebruik en nabehandelingen zal bieden. Aangezien dit mijn eerste IPL-apparaat was dat ik thuis gebruikte waren mijn verwachtingen niet hoog, maar ik ben aangenaam verrast door het gebrek aan pijn en de resultaten die ik al in vrij korte tijd gezien heb. Hopelijk heeft deze Silk’n Infinity review je geholpen om een weloverwogen keuze te maken.

Direct prijzen vergelijken:
8.5 Totale Score
Ideaal IPL-ontharingssysteem voor thuis

Zeer goede IPL-ontharingssysteem omdat deze handig in gebruik is en voor weinig pijn zorgt tijdens de behandeling. Daarnaast biedt hij meer dan genoeg flitsen en is hij in principe voor iedere huidskleur geschikt. De prijs-kwaliteit verhouding van dit product vonden wij erg goed

Gebruikers Beoordeling: 2.81 (27 votes)
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo