Philips HC5450 review

Tondeuses zijn er in een grote verscheidenheid van maten, vormen en kleuren. Dit kan het zeer moeilijk maken om te bepalen welke tondeuse het beste voor je is. Een van de belangrijkste functies om naar te kijken bij het zoeken naar een goede tondeuse is het mes. Je wilt een hoogwaardig, scherp mes dat door je haar snijdt, ongeacht de textuur of lengte.

Het kan ook een goed idee zijn om naar een tondeuse te zoeken die verschillende instellingsmogelijkheden heeft, zodat hij bij elke haarstijl past. De Philips HC5450, met zijn DualCut-technologie en titanium messen, is het mogelijk waard om te overwegen. In deze Philips HC5450 review zullen we de voor- en nadelen die dit model biedt bespreken.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Positief

Philips HC5450 reviewEen van de beste eigenschappen van deze tondeuse tijdens deze Philips HC5450 review zijn de messen. Deze titanium messen zijn zelfslijpend en extreem duurzaam. Het dubbel geslepen snijelement vermindert de wrijving voor een hoogwaardig product.

De Philips tondeuse biedt ook een turbo aan/uit-knop die de snijsnelheid verhoogt voor een knipbeurt die twee keer zo snel is als andere tondeuses. De Philips HC5450 biedt ook:

  • Geen olie: De messen van de Philips HC5450 hoeven nooit ingesmeerd te worden.
  • Schoonmaken: De messen kunnen snel worden losgemaakt voor een grondige reiniging.
  • Snel opladen: Als je je Philips tondeuse een uur lang oplaadt, krijg je anderhalf uur draadloos gebruik.
  • Nauwkeurige lengtecontrole: Met 24 lengte-instellingen kun je aan de knop draaien en deze vergrendelen in elke gewenste lengte. Je kunt een trim van 0,5 mm bereiken zonder de kam of gebruik maken van de 23 andere instellingen die variëren van 1 tot 23 mm, in stappen van 1 mm.

Je krijgt een garantie van twee jaar bij dit product. Als je deze tondeuse daarnaast online registreert, krijg je nog eens drie jaar garantie van Philips.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Negatief

Het is erg makkelijk om de lengte-instellingen aan te passen bij de Philips HC5450. Dit kan resulteren in een kapsel waar je niet naar op zoek was als je geen aandacht besteedt aan de instelling.

Tondeuse Philips HC5450 Review

De doos waar de tondeuse in geleverd wordt biedt ook een strakke pasvorm voor het apparaat en elke accessoire, zodat het moeilijk kan zijn om alles daar weer in te krijgen zonder een beetje te rommelen.


 

Conclusie van deze Philips HC5450 review

Philips HC5450 reviewDe Philips HC5450 is al met al een goede tondeuse om te overwegen. De positieve punten zorgen er makkelijk voor dat je de negatieve door de vingers ziet en met een uitgebreide hoeveelheid lengte-instellingen kan nagenoeg iedereen de look krijgen waar hij/zij naar op zoek is.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

LEES OOK:

7 Totale Score
Prima tondeuse

De Philips HC5450 is al met al een goede tondeuse om te overwegen. De positieve punten zorgen er makkelijk voor dat je de negatieve door de vingers ziet en met een uitgebreide hoeveelheid lengte-instellingen kan nagenoeg iedereen de look krijgen waar hij/zij naar op zoek is.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo