Veet Spawax review

De nieuwe Spawax kit van Veet lag al een aantal weken in mijn kamer totdat ik eindelijk afgelopen weekend de tijd had om hem uit te proberen. Veet omschrijft de Spawax kit als een kwalitatief wax verwarmingssysteem die de wax smelt en deze op een ideale temperatuur houdt. Dit zorgt voor resultaten van een salon in je eigen huis. De wax kan makkelijk in een keer verwijderd worden, wat haar zo kort als 2 mm verwijdert (geen strips vereist). Ik zal in deze Veet Spawax review mijn ervaringen beschrijven.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Veet Spawax review:

Plus- en minpunten in een oogopslag

Voordelen

Beste Veet Spawax Review

Ik vond dat de kit makkelijk gebruikt kon worden op mijn bikinilijn en oksels. De wax is qua consistentie aan de dunne kant voor een wax zonder strip, dus hij kan makkelijk verspreid worden en geeft je tijd om aan te brengen voordat de wax droogt. De waxpot heeft daarnaast een goed ontwerp en zorgt ervoor dat de wax een goede consistentie behoudt.

De geur van de wax is erg fijn, wat ook noodzakelijk is, aangezien de geur door je hele huis verspreid wordt. Vergeleken met andere waxproducten voor thuis, zoals waxstrips of hete wax die je opwarmt in de magnetron, is dit veel beter. Je kan namelijk kortere haren verwijderen en niet erg pijnlijk. Je kan het vergelijken met een hete waxbehandeling in een schoonheidssalon.

 

Nadelen

spawax veet reviewDe waxdiscussen zijn aardig klein en gaan niet erg lang mee. Daarnaast zijn ze ook niet bepaald goedkoop. Ik denk dat een zak met waxkralen sneller zou smelten en meer economisch zou zijn.

Als je niet een ster bent in het aanbrengen van bewerkelijke schoonheidsbehandelingen, dan zal je het gebruik in het begin mogelijk een beetje lastig vinden. Het duurt namelijk even voordat je onder de knie hebt om te zien of je wel of niet genoeg wax aangebracht hebt op je huid. Als je scheert of een ontharingscrème gebruikt, dan is dit een compleet ander product en kan daardoor niet vergeleken worden.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Wat is het verschil tussen waxen met en zonder strip?

Hete wax wordt ook wel waxen zonder strip genoemd en is een wax die je dik aanbrengt op je huid en daarna afpelt met je vingertoppen. Het wordt gebruikt voor het waxen van gevoelige gebieden, aangezien het minder pijnlijk is.

Strip wax of warme wax wordt dun aangebracht en verwijderd met een waxstrip. Dit is geweldig voor grote gebieden van de huid, zoals de benen, armen, rug, borst en sommige delen van het gezicht.

 

Waar en op wat voor huid kan je Veet Spawax gebruiken

Veet geeft aan dat je Spawax kit kan gebruiken voor op je benen, armen, oksels en bikinilijn, maar is NIET GESCHIKT voor gebruik op of rond je hoofd, gezicht, ogen, neus, oren en anus. Ik denk dat dit meer te maken heeft met gezondheid en veiligheid, zodat personen zonder wax ervaring hun gevoelige delen niet verbranden en het bedrijf aanklagen. Hete wax/waxen zonder strip is de namelijk de beste wax voor deze gebieden vergeleken met waxstrips, aangezien het veel minder pijnlijk is.

Goedkoopste Veet Spawax Review

Verder geeft Veet aan dat je de wax niet mag gebruiken op spataderen, littekens, moedervlekken, een huid met sproeten, verwondingen, irritaties en die verbrand is door de zon of op een huid die in het verleden al negatief gereageerd heeft op wax. Laat altijd 72 uur tussen ontharingssessies op hetzelfde gebied. Dit geldt voor alle soorten manieren van waxen.

LEES OOK: Benen ontharen, dit zijn de mogelheden

 

Hoe gebruik je Veet Spawax?

Plaats de benodigde aantal waxdiscussen in de pot voor het lichaamsgebied dat je wilt ontharen. Ik denk dat Veet een beetje onderschat hoeveel men nodig heeft, vooral beginners. Ik beveel aan om alle discussen op te warmen, aangezien je niet zonder wax wilt zitten nadat je een been gewaxt hebt.

Goedkope Veet Spawax Review

Doe de stekker van de pot in het stopcontact en de verwarmer zal beginnen met het smelten van de discussen. De wax is klaar voor gebruik wanneer de consistentie soepel is. Het duurde bij mij zo’n 40 minuten voordat ze allemaal gesmolten waren.

Schep wax op de spatel en breng een waxlaag tegen de haargroei aan. De dikte moet vergelijkbaar met een sinaasappelschil zijn. Zorg ervoor dat de laag niet te dun is. Het makkelijkste is om de wax aan te brengen in een ovale vorm en aan het einde een lipje te creëren. Dit zal het makkelijker maken wanneer je de wax eraf moet trekken. Als je wax prikt, dan is het niet heet genoeg, laat het dan nog iets langer opwarmen.

Wacht 30 tot 60 seconden totdat de wax droog aanvoelt. Trek je huid strak. Pak het dikkere einde van de wax beet en trek zo snel mogelijk tegen de haargroei aan de strip. Verwijder na het waxen alle resten met een willekeurige soort olie (babyolie, kokosolie, etc).

Het is tijdens deze Veet Spawax review belangrijk om op te merken dat ik getraind ben in waxen en daarnaast in een schoonheidssalon werk. Daarom is het makkelijk voor mij om deze wax aan te brengen, maar na een aantal keer proberen zal je het ook snel onder de knie krijgen.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Onze tips voor thuis waxen

  • Breng de wax aan boven een oude handdoek, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het knoeien.
  • Draag de eerste paar keer dunne plastic/rubberen handschoenen, om te voorkomen dat je wax op je handen krijgt.
  • Exfolieer het gebied dat je wilt waxen een dag van tevoren, zodat je dode huid verwijdert.
  • Wax niet na een hete douche of bad, aangezien dit voor blauwe plekken kan zorgen.

 

Conclusie van deze Veet Spawax review

In mijn ogen is dit een van de beste wax kits die je op dit moment kan kopen. Daarnaast is het ook een goedkoper alternatief voor een salon. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat thuis waxen bewerkelijk kan zijn.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

LEES OOK:

 

9 Totale Score
De beste wax kits die je op dit moment kan kopen

In mijn ogen is dit een van de beste wax kits die je op dit moment kan kopen. Daarnaast is het ook een goedkoper alternatief voor een salon. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat thuis waxen bewerkelijk kan zijn.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo