Braun Silk Epil 1 review

Braun Silk Epil 1 kopen?

De Braun Silk Epil 5 (de nieuwere modellen), Silk Epil 7 en Silk Epil 9 (het vlaggenschipmodel) bieden een hoop mogelijkheden om je lichaam te epileren. Ze worden aangevuld met een hoop opzetstukken en daar gaat uiteindelijk ook een hoog prijskaartje mee gepaard. Voor sommige personen zijn deze prijzen te hoog, vooral omdat ze alleen maar hun oksels en benen willen epileren. Als je echt op zoek bent naar een Braun epilator zonder gedoe, dan wordt het hoog tijd dat je kennis maakt met de Silk Epil 1. Net als de Silk Epil 3 is dit een instapmodel, maar zonder verscheidene opzetstukken en geen verstelbare snelheden. Het enige wat je hoeft te doen is het epileerapparaat aan te zetten en te beginnen met epileren. Het prijsverschil tussen de Silk Epil 1 en Silk Epil 3 is echter niet zo groot. Daarom zullen we in deze Braun Silk Epil 1 review bespreken wat de Silk Epil 1 biedt en of direct overstappen op de Silk Epil 3 misschien beter is of niet. Laten we snel verder gaan.


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Braun Silk Epil 1

Positief:
  • Redelijk geprijsd
  • Werkt goed gezien de prijs
  • Reinigingsborstel meegeleverd
  • Opzetstuk voor gevoelige zones
Negatief:
  • Alleen met snoer te gebruiken
  • Geen opbergtas
  • Opzetstuk voor gevoelige zones werkt niet op alle plekken even goed

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Overzicht

Braun is een begrip en één van de meest succesvolle en productieve fabrikanten in de sector van de persoonlijke apparaten. Een Duits bedrijf dat al sinds het einde van de jaren 1800 mee doet en verschillende hoogstandjes en innovaties in hun vakgebied heeft geleverd.

De Braun Silk Epil 1 wordt geleverd met:

  • Silk Epil 1 epilator
  • Opzetstuk voor gevoelige zones
  • Reinigingsborstel

 

braun silk epil 1 review epileerapparaat kopen

 

Sommige mensen willen het nieuwste, meest innovatieve product hebben die ze kunnen vinden. Degene met de meeste accessoires, de meeste functies en de meeste mogelijkheden. Dit is niet een epilator voor hen. Dit model is voor degenen die een telefoon willen waar je alleen maar mee kan bellen, een stijltang willen die alleen maar haar recht maakt en een epilator die alleen maar epileert zonder ook maar ergens over na te hoeven denken. Dit is zo’n epileerapparaat en we kunnen je op dit punt van deze Braun Silk Epil 1 review al vertellen dat hij zeker niet slecht presteert.

Dit is de instapepilator van Braun zonder luxe accessoires of technologische hoogstandjes die geboden worden bij de duurdere modellen. Zijn 20 pincetten zijn aardig efficiënt en hoewel niet pijnloos, is het ook niet een marteling zoals sommige goedkopere merken. Hij bevat de SoftLift punten om het haar met gemak op te tillen en een opzetstuk voor gevoelige zones dat het mogelijk maakt om het apparaat bijvoorbeeld op je oksels te gebruiken.

braun silk epil 1 kopen review epileerapparaatHoewel het opzetstuk voor gevoelige zones zeker helpt, is de ervaring nog steeds aan de pijnlijke kant en voor gevoelige gebieden zouden wij kiezen voor een model dat ofwel een massage functie heeft of een die kan worden gebruikt onder de douche om dit ongemak te minimaliseren.

Dit is geen snoerloze epilator en mag daarom alleen droog gebruikt worden. Het is echt basis wat je krijgt van Braun en zelfs hun goede naam en vakmanschap kan ons niet overtuigen dat het beter is om dit epileerapparaat te kopen, terwijl je voor minder dan €10 de Silk Epil 3 3-270 kan kopen (op het moment van schrijven van deze Braun Silk Epil 1 review in prijs verlaagd), welke vergelijkbaar maar iets beter is en wat meer technologie biedt.

Het ontwerp van het epileerapparaat is vrij standaard en niet erg aantrekkelijk, maar te vrouwelijke verzorgingsproducten zijn ook niet geweldig. Hij wordt niet geleverd met een opbergtas, wat vervelend is en iets wat volgens ons standaard zou moeten worden geleverd bij een merk als Braun. Dit is echt een epilator voor beginners, maar dan nog denken wij dat je beter de Silk Epil 3 3-270 kan overwegen.


 

Conclusie van deze Braun Silk Epil 1 reviewepileren braun silk epil 1 review epileerapparaat kopen

Als je een fan bent van Braun en echt alleen het eenvoudigste epileerapparaat wilt, dan is dit een effectief hulpmiddel. Hij doet zijn werk zonder gedoe en ook redelijk snel. Je kunt hem alleen droog gebruiken omdat hij een snoer heeft en hij is pijnlijk op gevoelige plekken, maar de benen zijn prima. Hij is niet zo prettig om te gebruiken als de Silk Epil 3 3-270, ondanks de vergelijkbare prijs en stijl. Dit model is echt alleen voor personen die de meest basis epilator van Braun willen hebben, maar nog steeds gladde benen willen bereiken.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

7 Totale Score
Instapmodel van de Silk Epil

Als je een fan bent van Braun en echt alleen het eenvoudigste epileerapparaat wilt, dan is dit een effectief hulpmiddel. Hij doet zijn werk zonder gedoe en ook redelijk snel. Je kunt hem alleen droog gebruiken omdat hij een snoer heeft en hij is pijnlijk op gevoelige plekken, maar de benen zijn prima. We zouden hem aanbevelen enkel aan matige gebruikers.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo