Philips RQ1250 review SensoTouch 3d

Philips RQ1250 review

klik hier om te vergroten

De Philips RQ1250 review (SensoTouch 3D). Een uitstekend ontworpen en ontwikkeld elektrisch scheerapparaat voor mannen die u een strakker, gladder en ideaal scheerresultaat geeft, iedere keer dat je het apparaat gebruikt. Met 3D mogelijkheden heeft het apparaat de mogelijkheid de contouren van uw gezicht optimaal te leren volgen en krijg je iedere keer met minder bewegingen een extreem glad resultaat. Je kunt het naadloos instellen op de contouren van je gezicht en hals. Het geeft minimale irritatie en druk.

Philips SensoTouch 3d werd ontworpen met de best mogelijke combinatie van kanalen die extra haar opvangen en alle soorten haar aankunnen. Ook zijn er gaatjes, die ook de kortste stoppels kunnen weghalen.

 

Klik hier voor de beste prijs online & gebruikerreviews >>>

Dit gecertificeerde product is van Philips en je zult dit pakket zonder verzendkosten thuisgestuurd krijgen. Samen met sensationele technologische mogelijkheden is het beschikbaar met een garantie van 100 procent klanttevredenheid en kun je het apparaat zeer voordelig kopen en zo een unieke scheerervaring opdoen.

Bekijk het nu!

 

Uitstekend scheerresultaat met verschillende gebruiksopties

Elke keer dat je de Philips RQ1250 SensoTouch gebruikt krijg je een ongelooflijke scheerervaring dankzij de SensoTouch 3D mogelijkheden. Deze review van de Philips SensoTouch 3D belicht drie dynamische delen van het apparaat met GyroFlex 3D. Deze kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, met flexibele scheeropties. Je kunt hem diverse kanten op bewegen afhankelijk van je wensen, en hij volgt de natuurlijke contouren van je gezicht. De Ultratrack scheerkoppen zijn erg goed in het oppakken van ieder haartje op je gezicht met slechts enkele bewegingen door de drie verschillende sporen.

Philips RQ1250 scheerkop

klik hier om te vergroten

Philips SensoTouch elektrisch scheerapparaat kan perfect voor lange haren werken door de gespecialiseerde sporen, ingebouwde kanaaltjes voor langer haar en gaatjes voor het kortste haar. Philips tilt haren op en snijd met twee messen, waardoor alle haren in een uitstekende positie komen om onder huidniveau te worden afgesneden. Je kunt je scheren zonder achterblijvende haren of stoppels door de uitstekende mogelijkheden van dit apparaat.

 

Comfortabel Scheren

Elke keer als je dit apparaat gebruikt zul je een heel eenvoudig resultaat verkrijgen door de SensoTouch 3D opties die ontwikkeld zijn om aan je verwachtingen te voldoen. Je krijgt de mogelijkheid van nat of droog scheren afhankelijk van je keuze en behoefte. De vrijwel fractieloze SkinGlide oppervlakte geeft je een glad resultaat bij elk gebruik.

 

Voordelen van de Philips RQ1250 SensoTouch 3D

Philips RQ1250 laadstation

klik hier om te vergroten

Philips RQ1250 review toont hoe je optimale controle en precieze grip hebt met een slim handvat om een gladder scheerresultaat te realiseren. Elke keer dat je het gebruikt krijg je, nat of droog, een geweldig resultaat, dat voldoet aan je wensen en behoeften. Hij is voorzien van een erg gemakkelijke trimmer om gebruiksvriendelijke precisie te krijgen voor alle soorten bakkebaarden, sikken en snorren.

De Philips 1250 SensoTouch 3D is beschikbaar in een draadloos, effectief en oogstrelend design. En je kunt het gebruiken op reis. Je kunt binnen een uur opladen wat betekent dat je maximaal een uur kunt scheren na opladen. SensoTouch 3D is compleet draadloos en heeft een *travel lock* en een beschermhoes zodat je hem eenvoudig in je toilettas of koffer kunt gooien als je op pad gaat.

 

Review door gebruiker

De meeste klantreviews op amazon.com en andere online verkoopkanalen hebben aangetoond dat het apparaat veiliger is voor je huid en dat je een gladder resultaat zonder rest-stoppeltjes krijgt, ook krijg je geen irritatie of branderig gevoel. De indicator van overgebleven minuten is erg handig aangezien verschillende gebruikers deze al gebruikt hebben en erg handig vonden. Er is ook een 45 dagen geld terug garantie die het beste bewijs van de sensationele kwaliteit van dit apparaat.

Sommige klanten vonden het systeem erg flexibel in gebruik tijdens het scheren door het nieuw ontwikkelde UltraTrack scheersysteem. De body van de Philips RQ1250 is ook uitstekend ontworpen en in elkaar gezet en is een lust voor het oog. Door de goede afwerking scheert het apparaat korter en beter per keer dat je scheert. Door sensationele features en gebruiksgemak is de Philips SensoTouch 3d de eerste keuze geworden van iedere zakenman.

 

Klik hier voor de beste prijs online & gebruikerreviews >>>

 

Ben je er nog niet uit? Lees dan zeker dit:

 

8 Totale Score
Uitstekend ontworpen scheerapparaat

De Philips RQ1250 review (SensoTouch 3D). Een uitstekend ontworpen en ontwikkeld elektrisch scheerapparaat voor mannen die u een strakker, gladder en ideaal scheerresultaat geeft,

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
1 Reactie
 1. Heb in 2013 een Senso Touch 3D RQ 1250 aangeschaft.
  Bevalt me tot op heden zeer goed, echter het beschermkapje is gebroken.
  Kunt u mij vertellen hoe ik aan een vervangend exemplaar kom?

  Met vriendelijke groet,
  Peter Spieksma
  Tel. 06-53963162

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo