Het beste scheerapparaat voor de gevoelige huid 

beste scheerapparaat voor de gevoelige huid Welk elektrisch scheerapparaat is het beste voor de gevoelige huid? Als je op zoek bent naar het beste elektrische scheerapparaat in het algemeen, check dan deze gids. De meeste mannen switchen van scheermesjes naar elektrisch scheren omdat dat een gladder resultaat geeft. Scheren met een scheermesje kan enorm veel tijd in beslag nemen. Dat begint al met het aan moeten brengen van scheerschuim, voorzichtig scheren en vervolgens aftershave gebruiken. Na het scheren heeft je huid tijd nodig om te herstellen van een brandend en jeukend gevoel. Je kunt ook last hebben van wondjes of huidirritatie nadat je een scheermesje of scheerapparaat hebt gebruikt.

Maak je geen zorgen, je hebt nu goede producten op de markt. Lees hier alles over de beste elektrische scheerapparaten voor de gevoelige huid met buitengewone ingebouwde functies en voortaan zal je je scheerbeurt weer gaan waarderen nadat je een goed scheerapparaat hebt gebruikt.

Kijk voordat je een keuze maakt, zorgvuldig naar de functies van de verschillende scheerapparaten om een idee te krijgen welke het beste geschikt is voor jouw gevoelige huid. Laten we een paar van de beste scheerapparaten voor de gevoelige huid, die op dit moment beschikbaar zijn, op een rijtje zetten.

ScheerapparaatBeste voorbeste prijs
Braun Series 9 proBeste all-round apparaat van topklassebekijk info
Philips s9000Beste voor mannen met een zware baardgroeibekijk info
Philips OneBlade Pro QP6650Beste apparaat met een trimmer. Voor het perfecte "drie dagen baardje"bekijk info
Panasonic ES-LV95Beste voor nat scheren met scheergel of schuimbekijk info
Philips Shaver Series 5000 S5584Beste voor personen met een gevoelige huidbekijk info
Philips Shaver S9000 Prestige SP9820beste scheerapparaat met zelfslijpende messenbekijk info
Braun Series 9 Pro 9476ccbeste voor gemakkelijk in onderhoudbekijk info
Philips Shaver series 9000 S8860Iconisch mooi designbekijk info
Skull Shaver Silver PRObeste voor het hoofdBekijk info
Philips Shaver 1000 S1332Beste goedkope scheerapparaatbekijk informatie
[/geoip_detect2_show_if]

 

Braun Series 9

Braun scheerapparaat Series 7 790cc gevoelige huid

klik om te vergroten

[Lees onze Braun series 9 review!] Eén van de beste apparaten voor de gevoelige huid. De Braun elektrische scheerapparaten in de 9 series worden gezien als de meest betrouwbare en geavanceerde apparaten. Je krijg zeker weten de beste scheerbeurt zonder huidirritatie en dit apparaat wordt gezien als het beste voor droog scheren. Het apparaat is 100 procent waterdicht en elke keer dat je het gebruikt zal je een goede scheerbeurt krijgen in een minimaal tijdsbestek.

Het apparaat is beschikbaar met een van de meest betrouwbare schoonmaak- en oplaadsystemen, het zogenaamde Clean & Renew systeem.

Dit is een van de betere scheerapparaten en beschikbaar in drie persoonlijke modi om aan te sluiten bij elk type gezichtshaar en baard. Je kunt kiezen uit extra gevoelig, of de normale modus, afhankelijk van je huidtype om een geweldig resultaat te krijgen, ook al heb je maar weinig tijd. Met dit scheerapparaat  kun je ook het messenblok en andere onderdelen makkelijk laten vervangen, en de onderdelen zijn goed verkrijgbaar vaak met korting.
»» Klik hier voor meer info, prijzen en gebruikerreviews

 

Philips Shaver 9000 serie S9711

Philips S9711 scheerapparaat

klik om te vergroten

De Philips S9711 met SensoTouch 3d is zonder twijfel één van de betere apparaten voor de gevoelige huid en je kunt het zowel voor droog als nat scheren gebruiken. Dit apparaat is het best voor een snelle scheerbeurt en je krijgt een strakker resultaat elke keer dat je het gebruikt zonder vervelende huidirritatie of wondjes. Lees onze Philips S9711 review.

Het roterende scheersysteem ontwikkeld in dit apparaat zal dichter op de huid van je kin en nek scheren dan andere apparaten die op dit moment beschikbaar zijn. Dit apparaat beschikt tevens over een eigen schoonmaak- en oplaadsysteem het zogenaamde “Jet System” waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het schoonmaken en opladen van je scheerapparaat zodat je je zonder zorgen kunt wijden aan de scheerbeurt voor je gevoelige huid met perfecte resultaten. Volgens de handleiding van de producent zal het apparaat zich aanpassen aan je huidtype en je zult daardoor een geweldig resultaat hebben elke keer als je dit scheerapparaat gebruikt.
»» Klik hier voor meer info, prijzen en gebruikerreviews.

 

Panasonic ES-LV95

Panasonic ES-LV81-K beste scheerapparaat voor de gevoelige huid 

klik om te vergroten

Deze Panasonic met 5 mesjes is ook geschikt voor je gevoelige huid en je zult het beste scheerresultaat krijgen elke keer als je het gebruikt.

Dit apparaat is ontwikkeld met de beste technologische snufjes en je zult een fantastische scheerbeurt genieten in een bijzonder korte tijd. Bovendien zul je geen last krijgen van huidirritatie na gebruik van dit elektrische scheerapparaat  in je dagelijks leven.

Je kunt deze Panasonic gebruiken voor zowel nat als droog scheren en het eigen schoonmaak- en oplaadsysteem zal je tevreden achterlaten elke keer dat je het gebruikt. Dit is een van de meest geavanceerde elektrische apparaten van dit moment, maar het is ook de duurste in deze lijst.

De mogelijkheden van dit apparaat zijn echter zo geweldig en goed ontwikkeld dat het een duidelijk voordeel heeft ten opzichte van de concurrentie. Je zult het beste resultaat krijgen, elke keer als je deze Panasonic gebruikt voor je gevoelige huid.
»» Klik hier voor meer info, prijzen & gebruikerreviews.

 

Panasonic ES-LF51

De Panasonic ES-LF51 is nog een scheerapparaat geschikt voor de gevoelige huid en is ontwikkeld met een duo-motor en schoonmaaksysteem. Elke keer dat je het gebruikt zul je een fantastisch resultaat zien.

Met dit apparaat kun je zowel nat als droog scheren en het beschikt over een systeem met 4 mesjes die bijzonder snel vibreren, waardoor je enorm dicht op de huid kan scheren voor een strak resultaat terwijl je gevoelige huid zorgvuldig beschermd wordt. Dit elektrische apparaat heeft twee motors, waarbij de ene motor van links naar rechts beweegt, en de andere motor van onder naar boven.

Met al deze functies gecombineerd biedt de Panasonic je een strak resultaat in een minimaal tijdsbestek. De mesjes van dit apparaat trillen maar liefst 14.000 keer per seconde door de snelle motor, en deze Panasonic wordt daardoor gezien als een van de snelste elektrische scheerapparaten ter wereld.

Na het scheren met dit apparaat zul je tevreden zijn met het resultaat zonder dat er ruw is omgesprongen met je gevoelige huid door het trekken aan haartjes zoals andere apparaten dat nog wel eens doen.

»» Klik hier voor info, prijzen en gebruikersreviews

 

Lees ook onze scheertips voor gevoelige huid >>>

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo