Hoe je bikinilijn scheren met een elektrisch scheerapparaat?

Wanneer het badpakkenseizoen aan de deur staat, staan zijn er veel vrouwen die staan te popelen om hun bikinilijn te scheren en klaar te stomen voor de zomer. Soms snij je jezelf als je je scheert met een manueel scheermes of krijg je huidirritatie. Scheren met een elektrisch toestel voorkomt deze kwaaltjes en zorgt ervoor dat je bikinilijn er mooi uitziet én de huid zacht is. Nu heb je geen enkele redenen meer om niet te paraderen in je bikini aan het zwembad op of het strand!

 

Benodigdheden

 

Instructies Bikinilijn scheren

  1. Trim de zone eerst met het kleine trimschaartje. Zorg ervoor dat je haartjes goed kort trimt. Lange haren kunnen namelijk vast komen te zitten in je scheerapparaat, waardoor je je zult bezeren.
  1. Neem een warm bad of een hete douche om alle haartjes van je huid te spoelen en je huid te verzachten voor het scheren. Droog je daarna goed af met een droge handdoek.
  1. Zorg dat je in een goeie positie ligt, zit of staat, zodat je jezelf gemakkelijk overal kan scheren. Je wil jezelf misschien scheren voor de spiegel.
  1. Schakel je scheerapparaat aan en hou je hand dicht tegen je huid.
  1. Scheer zacht in een opwaartse beweging, zonder al te veel te duwen tegen je huid. Werk je weg op naar boven. Scheren tegen de haarrichting in zorgt ervoor dat je huid gladder, zachter en soepeler zal zijn. Merk op dat je huid waarschijnlijk zal irriteren als je haartjes niet opgewarmd zijn.
  1. Spoel de zone nog eens goed af nadat die geschoren is. Losse haartjes die achterblijven kunnen jeuk en irritatie veroorzaken.
  1. Kijk na of er geen plaatsen die je vergeten hebt te scheren. Als je er vindt, scheer ze en spoel opnieuw je huid af.
  1. Voeg wat vochtinbrengende crème na je scheerbeurt toe om de stoppel zacht te houden als de haartjes terugroeien.

 

Tips & waarschuwingen

  • Verwarm je haartjes door een warm bad of een hete douche te nemen om irritatie te voorkomen.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo