Remington MB4200 review

Remington MB4200 Endurance Groomer kopen?

Remington beweert dat de MB4200 Endurance Groomer je alles biedt voor je trimbehoeften. De accu kan gedurende 12 maanden 70% van zijn acculading vasthouden en wordt geleverd met een 5-minuten snellaadfunctie. We hebben deze baardtrimmer uitgeprobeerd tijdens deze Remington MB4200 review om de waarheid achter de marketinghype te achterhalen.

 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Remington MB4200

remington mb4200 endurance groomer review baardtrimmer

Deze baardtrimmer is betaalbaar, eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekende accuduur. We worstelden een beetje met de verstelbare kam, maar het kleine formaat en het goede reisetui maken dit bijna allemaal goed.

Positief:
  • Uitstekende accuduur
  • Comfortabel om vast te houden
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Degelijk opbergetui
Negatief:
  • Potentieel verwarrende haarlengte handleiding
  • Geen netlader bijgeleverd
  • Relatief klein scheerblad
  • Scheerblad wordt warm bij langdurig gebruik

 

Wat is de Remington MB4200 Endurance Groomer?

De Remington Endurance Groomer, verkrijgbaar voor minder dan €40, is een baardtrimmer en verzorgingsset met een verstelbare kam. Je kunt haar en stoppels trimmen van 1mm tot 15mm en als je de kam verwijdert, kan je een nog korte resultaat bereiken. Hij wordt ook geleverd met een turbo-modus om zelfs de moeilijkste haren mee te nemen. We vinden het fijn dat de MB4200 wordt geleverd met een klein opbergetui, welke ideaal is om het scheerapparaat in uitstekende conditie te houden.

remington mb420 review trimmerVergelijk prijzen nu bij:

Het duurt maximaal vier uur om de baardtrimmer op te laden en de vijf minuten snel laden functie biedt precies genoeg lading voor een verzorgingssessie. Om op te laden doe je een kleine stroomkabel (meegeleverd) in de trimmer en aan het andere uiteinde zit een USB-poort. Hij verbindt met elke stroomadapter die USB (5V 1A) heeft, zoals de oplader van je telefoon, wat betekent dat je de hoeveelheid uitrusting dat je meeneemt kan beperken.

 

Waar is de Remington MB4200 goed in?

remington endurance groomer mb4200 review scheerapparaatZoals de naam al doet vermoeden, heeft deze baardtrimmer een uitstekende accuduur. Na twee weken dagelijks gebruik kwamen we er tijdens deze Remington MB4200 review achter dat hij niet eens onder de 70% was gekomen. Met behulp van de status-leds aan de voet van de trimmer kun je in één oogopslag zien hoeveel lading er nog in de accu zit. Het aantal statuslampjes en kleuren geeft de verschillende stadia van de levensduur van de accu aan, variërend van 70-100% helemaal tot 5-10% resterende lading.

Als je deze baardtrimmer mee wilt nemen op je volgende vakantie, dan heeft hij ook een reisvergrendeling om te voorkomen dat hij ongewenst aangaat in je koffer. Je hoeft simpelweg een schakelaar aan de voet van de trimmer in de vergrendelde stand te zetten.

De bedieningselementen zijn zeer eenvoudig om te gebruiken en recht toe, recht aan. Zodra de trimmer volledig is opgeladen ben je binnen een mum van tijd klaar met verzorgen. Er zitten ook een paar kleine inkepingen in de rubberen handgreep die het comfortabel maken om hem een langere tijd vast te houden.

Als je de Turbo-modus wilt gebruiken, houd je de aan/uit-knop twee seconden ingedrukt om de hogere messnelheid in te schakelen. De verstelbare kam is eenvoudig af te stellen op de gewenste haarlengte. Als er haar in de trimmerkam ophoopt, kan het gemakkelijk worden verwijderd en kan het haar eraf worden geborsteld.

 

 

Moet ik ergens op letten?

remington endurance groomer mb4200 review scheerapparaat (2)

De verstelbare kam die over het mes glijdt voor het trimmen met verschillende haarlengtes werkt goed, maar is een beetje verwarrend. In principe is er geen verwijzing of verklaring naar wat de getallen op de voorkant van de kam betekenen.

Na verdere inspectie tijdens deze Remington MB4200 review staan er enkele details in de snelstartgids. Maar ze zijn moeilijk te ontcijferen. Wanneer de meeste mannen de kapper bezoeken, weten ze hoe lang ze hun haar willen knippen op basis van een trimmer maat. In de snelstartgids wordt niet uitgelegd hoe de getallen zich verhouden tot de normale trimmerafmetingen. Dus als je gewend bent aan een bepaalde lengte, zal je een beetje door middel van vallen en opstaan uitzoeken hoe je het gewenste resultaat kan bereiken.

Toen we de trimmer gebruikten tijdens deze Remington MB4200 review, vonden we de geluidsniveaus binnen het acceptabele bereik. Bij het gebruik van de Turbo-modus neemt het geluid echter merkbaar toe, wat sommige mensen erg vervelend kunnen vinden.

 

Overige belangrijke dingen

Voor een kortere trimbeurt kan je de verstelbare kam gebruiken om alleen de messen te gebruiken. In deze stand werkt de trimmer heel goed voor het opruimen van kleine plekjes of randen van je baard. De scheerbeurt is zeer comfortabel, zonder gevaar voor snijwonden. Dit is een goed alternatief voor personen die haast hebben en even snel willen scheren of iemand die de voorkeur geeft aan droog scheren.

 

Conclusie van de Remington MB4200 Endurance Groomer

De Remington Endurance Groomer is een compacte baardtrimmer met een accu die het lang uithoudt en zeker het overwegen waard. De verstelbare kam is even wennen, maar de algehele ervaring is goed. Hij is ook betaalbaar. Laat ons weten in de berichten hieronder of jij deze groomer zou kopen.

Vergelijk prijzen nu bij:
8 Totale Score
Compacte baardtrimmer voor thuisgebruik én op reis

De Remington Endurance Groomer is een compacte baardtrimmer met een accu die het lang uithoudt en zeker het overwegen waard. De verstelbare kam is even wennen, maar de algehele ervaring is goed. Hij is ook betaalbaar.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo