Remington XR1370 review Hyper Series: indrukwekkend

Eindelijk een nieuw, indrukwekkend scheerapparaat van Remington: de XR1370 Hyper Series

 

Remington XR1370 Hyper – eerste indruk

Vele consumenten op de markt hebben dit klassevol scheertoestel van Remington, dat komt met een prachtig design, uitstekende functies en een ergonomisch ontwerp, misschien nog niet opgemerkt. Het luxueuze uiterlijk en gevoel trekken onmiddellijk je aandacht. De slipvrije grip en de vorm zitten goed in de hand. Ik hou van het numeriek, digitaal display en de geavanceerde scheertechnologie.

Ik ben een grote fan van Remington baard- en snortrimmers, maar de meeste van hun elektrische scheerapparaten konden me niet bekoren tot ik de nieuwe Remington XR1370 Hyper tegenkwam.
Dit Remington rotatiescheerapparaat is gewoonweg superieur qua kwaliteit.

Remington XR1370 scheermachine 2

Wat is zo goed aan dit splinternieuw scheertoestel?

De XR1370 is zeer huidvriendelijk. Dit scheertoestel is geschikt voor alle soorten haar en is gemaakt om een soelaas te bieden tegen sterke haargroei op je gelaat. Het is ideaal om ruwe, harde haren te verwijderen en huidirritaties te voorkomen. Als je op zoek bent naar een roterend scheerapparaat, zoek dan niet langer. Dit apparaat komt met alle functies die je maar kan wensen en zijn prestaties zijn uitstekend!

De Precisie Plus scheerhoofden zijn gebaseerd op een nieuwe, verbeterde technologie die de volledige markt innoveert. Trekken, plooien en klitten van je haar komen maar al te vaak voor.
Om dit probleem aan te pakken biedt dit scheertoestel aparte sleuven en gaatjes om de lange en korte haren uit elkaar te halen.

Remington XR1370 scheerapparaat reviewHet dubbelsporig mesjessysteem zorgt ervoor dat je gemakkelijk tot op de huid haartjes kan afscheren. Deze functie is erg belangrijk om een gladde scheerbeurt te verkrijgen, omdat het alle koppige stoppeltjes van je baard elimineert.

Ergonomisch gezien is dit apparaat erg efficiënt en komt het met veel comfort & stijl. Terwijl de flexibele scheerkoppen alle moeilijke zones kunnen bereiken, assisteert de neksteun de scheerhoofden om dubbele prestaties te leveren om zo comfortabel scheren te garanderen.

The naam HyperFlex zei het al: het scheerapparaat is in staat om alle lastige plekjes op je gelaat te bereiken en kan zijn hoofd ik elke hoek buigen.

Naast het feit dat het geïntegreerde scheerhoofd kan gedraaid worden, zijn er ook 3 individuele mesjes die zich gemakkelijk aanpassen aan de contouren van je gezicht. De mogelijkheid om de hoofdjes individueel in te stellen laat toe om de moeilijke gelaatzones makkelijker te bereiken met je scheerapparaat.

Remington XR1370 scheerkopDit is een reisvriendelijk scheertoestel; eigenlijk iets wat iedere reiziger zou moeten hebben. De lithiumbatterij drijft de motor en koppeling efficiënt aan waardoor je 60 minuten draadloos kan scheren. Ook kan je de batterij vlug 5 minuten opladen als je vergeten bent het apparaat te laden.

Het elegante en lichte laadstation is het beste reisgezel dat je mar kan wensen. Niet alleen doet het waarvoor het gemaakt is, maar dient het ook als een beschermende box om je scheerapparaat veilig in op te bergen als je rondreist. Er is ook een ingebouwde reisvergrendeling, waardoor je scheerapparaat niet per ongeluk geactiveerd wordt in je bagage. Het laadstation is niet zwaar en lomp zoals de meeste, vergelijkbare laadstations.

Door de WetTech technologie is er niets dat je weerhoudt om vrij en flexibel te douchen met scheerschuim of – gel. Overal kan je je comfortabel scheren, of je dat nu nat of droog wil doen.

 

Mijn verdict over de XR1370 Remington

Hoewel de XR1370 niet dezelfde scheerervaring biedt in vergelijking met hoog geprijsde scheerapparaten (zoals de Braun 9 9090cc of Philips S9711), is dit apparaat voor Remington de kans om de markt dieper te penetreren en marktleider Philips in te halen. Als je géén duur scheertoestel wil kopen, dan is dit apparaat iets voor jou!

Dit scheerapparaat is gecreëerd voor alle types haar. Echter zou ik het toch niet aanschaffen als je een dikke, zware baard hebt. Dan koop je best een apparaat van Philips Sensotouch 3D/1250.

Vergelijk prijzen:

Bol.com: bekijk aanbieding

Coolblue: bekijk aanbieding

 

7.5 Totale Score
Goed scheertoestel & niet duur

Hoewel de XR1370 niet dezelfde scheerervaring biedt in vergelijking met hoog geprijsde scheerapparaten, is dit apparaat voor Remington indrukwekkend

Gebruikers Beoordeling: 3.18 (11 votes)

 

Nog geen beslissing kunnen nemen? Lees ook:

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo