Braun Silk Epil 7 review

Braun Silk Epil 7 kopen?

Epilatoren zijn vaak erg populair bij vrouwen voor het verwijderen van haar op de benen, oksels, de bikinilijn, armen en het gezicht. Ze kunnen een snelle ontharingsoplossing bieden die haar langere tijd op afstand houdt. In deze Braun Silk Epil 7 review gaan we kijken naar de kenmerken, plus- en minpunten, aanvullende accessoires en gebruikersbeoordelingen van deze serie. De Silk Epil 7 is volgens velen een van de meest efficiënte epileerapparaten van Braun en nagenoeg pijnloos wanneer je er regelmatig gebruik van maakt. Daarnaast kan je je haren weken achter elkaar op afstand houden, in tegenstelling tot scheren wat je vaak dagelijks moet doen.


Vergelijk prijzen nu bij:

Productomschrijving

Je kunt deze epilator zowel op een natte als droge huid gebruiken, zonder dat de prestaties beïnvloedt worden. Hij elimineert de pijn (want hij epileert zeer snel) die je meestal tijdens het scheren ervaart, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over wondjes of scheerbulten die scheermesjes je (vaak) geven.

Dit model heeft tot 40 pincetten om je haren snel uit de wortel te trekken, met weinig tot geen pijn (na meerdere keren gebruik). Je kunt de Silk Epil 7 zowel onder de douche als onder water gebruiken, omdat het apparaat 100% waterdicht is. En omdat hij snoerloos is en met een accu werkt, kun je hem meenemen en overal gebruiken waar je maar wilt.

epileerapparaat kopen braun silk epil 7 review

Als je het epileerapparaat een uur oplaadt kan je hem 40-50 minuten gebruiken. Dit is een groot voordeel, aangezien je veel modellen meerdere uren moet opladen. De behuizing van het epileerapparaat is comfortabel om vast te houden, waardoor je betere controle hebt en makkelijker kunt manoeuvreren. Dankzij het handige ingebouwde licht kun je de fijnste haren op je huid zien.

De zachte punten tillen ook platte haren van je huid en het opzetstuk voor gevoelige zones biedt verzorging voor gebieden zoals de bikinilijn of oksels. De duale snelheid geeft je controle over de kracht van het apparaat en om het apparaat hygiënisch te houden kan je hem volledig wassen.


Positieve eigenschappen van de Braun Silk Epil 7

Het volgende wat we willen bespreken in deze Braun Silk Epil 7 review zijn de voordelen van het apparaat, welke zorgen voor een eenvoudige en soepele ontharingservaring.

Positief:

braun silk epil 7 review epileerapparaat kopen epileren

  • 100% waterdicht: Omdat deze epilator waterdicht is, kun je hem gemakkelijk gebruiken onder de douche. Als je hem per ongeluk in het water laat vallen, werkt hij nog steeds probleemloos.
  • Snoerloos: Het epileerapparaat werkt op een accu en kan na een uur opladen 40-50 minuten gebruikt worden. Dit betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen en kunt gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact.
  • Ingebouwd licht: Het ingebouwde licht is vooral handig voor het zien van zeer fijne haren, zoals vellushaar.
  • Zachte lift punten: Deze punten helpen platte haren van de huid te tillen, om te voorkomen dat het epileerapparaat haar mist, wat zorgt voor een gladde huid.
  • Duale snelheid: Met het duale snelheidssysteem kun je de snelheid van het epileerapparaat aanpassen aan je voorkeur voor een comfortabelere ontharing.
  • Draaibare kop: De draaibare kop past zich aan de contouren van je lichaam aan, voor minder plekken die overgeslagen worden of ongelukkige posities.

Negatieve eigenschappen van de Braun Silk Epil 7

Hoewel de Silk Epil 7 vele voordelen heeft, wat deze Braun Silk Epil 7 review tot nu toe heeft laten zien, willen we ook een aantal problemen noemen die sommige gebruikers zijn tegengekomen tijdens het gebruik van dit apparaat.

Negatief:
  • Licht blijft branden: Helaas kan het ingebouwde licht niet worden uitgeschakeld, wat een beetje onhandig kan zijn. Voor de rest helpt het bij het vinden van korte en dunne haren op de huid.
  • Een beetje pijnlijk bij eerste gebruik: Het epileerapparaat kan een beetje pijnlijk zijn bij het eerste gebruik, maar naarmate je haar en huid eraan wennen, doet het bij elk gebruik steeds minder pijn. Dit geldt echter voor alle epilatoren.

epileerapparaat braun silk epil 7 review

Accessoires

Je kan de Braun Silk Epil 7 los of met aanvullende accessoires kopen. De prijs loopt dan uiteraard op, maar in de meeste gevallen gebruik je al deze aanvullende onderdelen. Een aantal voorbeelden van wat je in een bundel krijgt zijn: massageopzetstuk, huidcontactopzetstuk, opzetstuk voor gevoelige zones, scheeropzetstuk, trimopzetstuk, gezichtsopzetstuk en opbergetui.


Wat andere gebruikers zeggen

Positieve Braun Silk Epil 7 beoordelingen wijzen erop dat alhoewel het epileerapparaat de eerste keer pijn doet, maar je naar regelmatig gebruik hier aan begint te wennen. Het feit dat de epilator zowel op een natte als droge huid kan werken is erg handig en het is een goede investering vergeleken met harsen, omdat je bij de laatste methode constant nieuwe hars moet kopen. De huid kan een beetje rood worden voor mensen met een gevoelige huid, maar het epileerapparaat biedt een zeer effectieve haarverwijdering. De 40-50 minuten gebruikstijd biedt voldoende tijd voor het epileren van zo’n beetje je hele lichaam.

Braun Silk Epil 7 Review

Andere gebruikers vermelden dat geduld belangrijk is om een consistent resultaat te krijgen en dat het een beetje ongemakkelijk kan zijn om de epilator te gebruiken voor de oksels. Hij is echter gemakkelijk om te reinigen en kan onder de douche gebruikt worden, omdat hij waterdicht is. Mensen met een gevoelige huid kunnen na gebruik lichte bultjes krijgen, dus het is belangrijk om te exfoliëren en een toner te gebruiken om een dergelijk probleem te voorkomen. Bij droog gebruik worden er volgens de meeste gebruikers meer haren in een keer uitgetrokken.

Negatieve Braun Silk Epil 7 beoordelingen hebben betrekking op een geïrriteerde huid en de pijn tijdens de eerste paar keren dat je de epilator gebruikt. De pijn wordt minder na elk gebruik en iedereen geeft aan dat dit apparaat erg effectief is, maar mensen met een gevoelige huid zullen mogelijk meer problemen ervaren. Het apparaat onder de douche of in bad gebruiken duurt langer, omdat het moeilijker is om de haren vast te pakken.


Conclusie van deze Braun Silk Epil 7 review

braun silk epil 7 kopen review epileerapparaat epileren

In deze Braun Silk Epil 7 review hebben we gekeken naar een effectieve epilator voor mensen die minstens een week lang een gladde huid willen hebben. Dit epileerapparaat is waterdicht en kan zowel op de natte als op de droge huid worden gebruikt. Omdat de epilator snoerloos is, kun je hem meenemen en overal gebruiken. Het duurt mogelijk even voordat je er aan gewend bent, maar het is een stuk goedkoper dan geld uitgeven aan hars of wegwerpscheermessen. Als je moeiteloos je haar wilt verwijderen van je benen, armen, bikinilijn, oksels of gezicht, dan zal deze Braun Silk Epil 7 review je hopelijk geholpen hebben om te beslissen of dit het juiste apparaat voor je is of niet.

Mocht je je afvragen welk model je moet kopen, dan kunnen we vertellen dat de Braun Silk Epil 7 7-521 en de Braun Silk Epil 7 7-880 momenteel de meest populaire modellen zijn. De laatste is het nieuwste model en biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de oudere 7-521 (zoals een gebruikstijd van 50 minuten in plaats van 40 minuten). De prijs is echter ook hoger, dus de keuze is aan jou wat je belangrijker vindt.

Vergelijk prijzen nu bij:

8 Totale Score
Niet zo goed als de Silk Epil 9, maar beter dan de Silk Epil 5

Dit epileerapparaat is waterdicht en kan zowel op de natte als op de droge huid worden gebruikt. Omdat de epilator snoerloos is, kun je hem meenemen en overal gebruiken. Het duurt mogelijk even voordat je er aan gewend bent, maar het is een stuk goedkoper dan geld uitgeven aan hars of wegwerpscheermessen. Wij vonden het een prettig apparaat en bevelen hem aan bij middelmatig gebruik.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo