Philips HC9450 review

De Philips HC9450 kopen?

Je haar laten knippen bij de kapper is geweldig. Je gaat zitten, laat je verwennen en gaat met een fris gevoel naar buiten. Maar het is niet allemaal positief, want je krijgt vaak het gevoel dat je veel betaalt voor een simpele knipbeurt. Gelukkig maakt de Philips HC9450 tondeuse het gemakkelijk om professionele kappersresultaten te krijgen voor een fractie van de prijs, in je eigen huis, wanneer je ook maar een knipbeurt nodig hebt. In deze Philips HC9450 review zullen we deze tondeuse onder de loep nemen.

 

Belangrijkste functies en eigenschappen van de Philips HC9450

Philips HC9450 tondeuse scheerapparaat review

 • Digitale veegbeweging en gemotoriseerde kammen voor extreme precisie.
 • Maakt gebruik van DualCut-technologie; twee keer zo snel als de oudere Philips tondeuses.
 • Meer dan 400 hoog aanpasbare lengte-instellingen, van 0,5 – 42 mm.
 • Intelligent ontwerp onthoudt je favoriete instellingen.
 • 1,5 uur gebruiksduur na slechts 60 minuten opladen.
 • Sterke, titanium, zelfslijpende messen worden nooit bot

 

Ongelofelijke controle

Philips staat bekend om hun designexpertise en de HC9450 is geen uitzondering op dat gebied. Hij maakt gebruik van een unieke technologie die Philips “Digital Swipe” heeft genoemd; een touchscreen waarmee je meer dan 400 instellingen kunt vegen en snel of in stappen van slechts 0,1 mm precies de juiste lengte voor je haar kunt kiezen. En in tegenstelling tot traditionele tondeuses die afhankelijk zijn van een mechanische regeling (zoals een draaiwiel) om minimale aanpassingen te maken, maakt de HC9450 gebruik van een slim geheugen, dat je voorkeuren opslaat en snel terughaalt.

We vonden de geheugenfunctie erg makkelijk om te gebruiken tijdens deze Philips HC9450 review; de instelling waar we tijdens het laatste gebruik mee geëindigd waren werd teruggehaald toen we de tondeuse aandeden en we konden drie verschillende lengte-instellingen opslaan voor elke kam. Het enige wat nodig was, was één druk op een knop. De batterijstatusindicator bevindt zich handig op het touchscreen en de verlichte nummers zijn gemakkelijk te zien.

 

Philips HC9450 review scheerapparaat tondeuse kopen

Vergelijk prijzen nu bij:

 

 

Snijdt door alle soorten haartondeuse Philips HC9450 review kopen

Haar kan babyfijn of ongelooflijk grof zijn. Het kan dik, dun, recht, slap, plat, krullend, golvend of springerig zijn. Het kan omhoog of zijwaarts groeien, droog, olieachtig of ergens daar tussenin zijn. Bij iedereen is het haar een beetje anders. De Philips HC9450 is echter gereed om hier tegen op te boksen, ongeacht het soort haar dat je hebt. Hij maakt gebruik van een verbeterde DualCut-technologie, die makkelijk door elk soort haar snijdt.

Is het mogelijk om de perfectie te verbeteren? Blijkbaar wel. De Philips tondeuses zijn altijd goed geweest, maar het nieuwe DualCut-systeem is voorzien van een speciaal, dubbel geslepen snijelement dat is geïntegreerd met wrijvingsarme techniek. Eenvoudig gezegd betekent dit dat het haar twee keer zo snel wordt geknipt als bij oudere Philipsmodellen. De messen worden beschermd door een duurzaam roestvaststalen kap en zijn gemaakt van hard, zelfslijpend titanium, dat langzamer slijt en langer scherp blijft.

 

Gebruiksgemak

De HC9450 kan met snoer (verbonden met een stopcontact) of snoerloos gebruikt worden. De laatste optie is mogelijk dankzij de geavanceerde lithium-ion-accu waardoor je na slechts 60 minuten opladen tot 2 uur snoerloze gebruikstijd hebt. Als je de tondeuse een tijdje niet gaat gebruiken of ermee reist, doe je hem gewoon in de meegeleverde harde hoes.

De tondeuse is gemakkelijk te onderhouden – maak het snijgedeelte gewoon los om dit schoon te maken. In tegenstelling tot veel andere tondeuses hoeft deze niet ingesmeerd te worden. Dit vonden we een aangename eigenschap tijdens deze Philips HC9450 review; mesolie kan een beetje rommelig zijn, raakt gemengd met kleine stukjes haar en de kleine flesjes waar het meestal in zit hebben vaak de neiging om te lekken.

 

Aanpasbare gemotoriseerde kammen

Philips HC9450 Review tondeuse

De meegeleverde gemotoriseerde kammen werken in combinatie met het Digital Swipe systeem. De kammen worden aangedreven door de motor en maken stapsgewijze veranderingen van de snijlengte van slechts 0,1 mm mogelijk, waardoor je absolute consistentie krijgt.  Als je een extreem kort kapsel wilt (stoppels, perfect voor warme zomerdagen, dunner haar of gewoon behoud van een nette en onderhouden uitstraling), verwijder de kam dan en scheer je haar dan zo kort als 0,5 mm. Of gebruik een andere kam en knip je haar van 1 tot 7 mm, 7 tot 24 mm of 24 tot 42 mm.

 

Conclusie van de Philips HC9450

beste tondeuse philips hc9450 review

Wat een geweldige tondeuse van Philips. We hebben veel modellen uitgeprobeerd, maar de Philips HC9450 steekt met kop en schouders boven het huidige aanbod in deze prijsklasse uit. We vinden het echt fijn dat hij nagenoeg niet aan je haren trekt (iets waar we last van hadden bij goedkopere modellen) en vonden het tijdens onze Philips HC9450 review erg fijn hoe scherp de messen bleven. Deze tondeuse heeft een strak en technologisch ontwerp en dat past precies bij wat hij biedt; geavanceerde technologie en techniek. Als je je haar regelmatig thuis knipt, dan moet de Philips HC9450 zeker op je verlanglijstje staan.

Vergelijk prijzen nu bij:

9 Totale Score
De beste tondeuse van Philips

We hebben veel modellen uitgeprobeerd, maar de Philips HC9450 steekt met kop en schouders boven het huidige aanbod in deze prijsklasse uit. We vinden het echt fijn dat hij nagenoeg niet aan je haren trekt (iets waar we last van hadden bij goedkopere modellen) en vonden het tijdens onze Philips HC9450 review erg fijn hoe scherp de messen bleven. Deze tondeuse heeft een strak en technologisch ontwerp en dat past precies bij wat hij biedt; geavanceerde technologie en techniek. Als je je haar regelmatig thuis knipt, dan moet de Philips HC9450 zeker op je verlanglijstje staan.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
2 Opmerkingen
 1. Antwoord
  Ellis van Ramesdonk 28 maart 2020 op 13:59

  Tondeuses 9000 serie uitverkocht.
  Alleen bij Amazon schijnt het en dan voor 115 euro en 25 euro verzendkoste. Philips advies 80 euro

 2. Beste,

  De Philips HC 9450 ziet er best goed uit maar is voor het ogenblik nergens te koop.
  Groeten Dirk Deman

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo