Philips Satinelle HP6421 review

De Philips Satinelle HP6421 kopen?

Vrouwen doen er altijd alles aan om hun lichaam zo haarvrij mogelijk te houden. Harsen, sugaring, laserontharing, scheren en ga zo maar door. En kan soms echter voorkomen dat je onverwacht uitgenodigd wordt voor een feestje en dan zijn veel ontharingsmethodes niet mogelijk, omdat ze te tijdrovend zijn.

Je kan natuurlijk scheren, maar dit kan soms voor scheerwondjes zorgen en ontharingscrèmes zijn uiteraard niet echt gezond voor je huid. Je kan natuurlijk iets aantrekken waardoor je behaarde lichaamsdelen verborgen blijven, maar uiteindelijk wil je er prachtig zien op een feestje. Een redding is dan een epilator of epileerapparaat. In deze Philips Satinelle HP6421 review zullen we een instapmodel van Philips bespreken, welke ook nog eens erg populair is.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Philips Satinelle HP6421

Positief:
  • Haalt haren uit de wortels (zelfs de kleinste)
  • Goedkoper dan harsen op de lange termijn
  • Lichtgewicht
  • Lang snoer
  • Geen wondjes zoals bij scheren
  • Wasbare kop
Negatief:
  • Doet iets meer pijn dan harsen
  • Niet draadloos, dus kan niet onder de douche of in bad gebruikt worden
  • Tijdrovend

 

Wat is de Philips Satinelle HP6421?

De Philips Satinelle epilator is een lichtgewicht model met een relatief lang snoer. Dit is het basismodel dat Philips aanbiedt, maar goed genoeg voor beginners of personen die op zoek zijn naar iets zonder toeters en bellen en een daarbij passend prijskaartje.

Philips Satinelle HP6421 review epileerapparaat

Vergelijk prijzen nu bij:

In de doos zit de standaard epilator en daarnaast een opzetstuk voor gevoelige zones. Dit epileerapparaat heeft 20 pincetten, welke de haar uit de wortel trekken zonder daarbij de huid te beschadigen en je zo’n drie weken vrij van haar houden.


 

Gebruikservaring

De epilator in een hoek van 90 graden tegen een schone en droge huid houden is de beste manier om haren te verwijderen. Tijdens gebruik is het aan te raden om de huid die je epileert strak te trekken, aangezien dit de hoeveelheid pijn minimaliseert. Bij harsen worden de erg kleine haren vaak overgeslagen, maar deze epilator neemt ze allemaal zonder problemen mee.

Philips Satinelle HP6421 review epileerapparaat

Je huid blijft erg lang haarvrij en het haar dat weer aangroeit is dunner. De huid voelt na gebruik zacht aan en er zijn geen scheerwondjes zoals bij scheren.

De rode bultjes verschijnen wel, maar deze verdwijnen ook snel weer. Bij deze epilator wordt geen ijsgel meegeleverd, dus het is aan te raden om voor het epileren wat ijs over het gebied te wrijven, zodat het een beetje verdoofd wordt en zodoende minder pijn doet.


 

Conclusie van deze Philips Satinelle HP6421 review

epileerapparaat philips satinella De Satinelle HP6421 epilator is een fijn apparaat om te gebruiken en erg simpel en veilig op de huid. Zoals beweerd haalt hij zelfs de kleinste haren uit de wortel en je kan wekenlang genieten van een zijdezachte huid.

Als je harsen te veel gedoe vindt, dan is dit een uitstekend apparaat om te overwegen.

Vergelijk prijzen nu bij:
7 Totale Score
Voor een zachte huid

De Satinelle HP6421 epilator is een fijn apparaat om te gebruiken en erg simpel en veilig op de huid. Zoals beweerd haalt hij zelfs de kleinste haren uit de wortel en je kan wekenlang genieten van een zijdezachte huid.Als je harsen te veel gedoe vindt, dan is dit een uitstekend apparaat om te overwegen.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo