Braun BT3040 review

De Braun BT3040 kopen?

De Braun BT3040 baardtrimmer heeft een indrukwekkend klinkende 39 lengte-instellingen, is wasbaar voor eenvoudig schoonmaken en wordt geleverd met een gratis Gillette scheermes.

Dat klinkt allemaal geweldig, maar dit is alleen de moeite waard om te overwegen als hij gelijkmatig en effectief kan trimmen. In deze Braun BT3040 review zullen we onder de loep nemen.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Braun BT3040

Positief:
  • Uitstekende trimresultaten
  • Uitgebreide hoeveelheid lengte-aanpassingen
  • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken
Negatief:
  • Duurt erg lang om de accu op te laden
  • Enigszins kwetsbaar apparaat
  • Geen snellaadfunctie

 

Wat is de Braun BT3040?

Het is een snoerloze baardtrimmer van Braun. De trimmerkop is afwasbaar, zodat je hem kunt afspoelen onder een kraan om haren te verwijderen, wat schoonmaken een stuk eenvoudiger moet maken.

Baardtrimmer Braun BT3040 Review

Vergelijk prijzen nu bij:

De trimkop biedt een minimale lengte van 0,5 mm. Daarnaast krijg je twee opzetkammen, de ene met lengtes van 1-10 mm en de andere met lengtes van 11-20 mm. Je hebt de keuze uit 39 lengte-instellingen in stappen van 0,5 mm, vandaar de ‘ultieme precisie’ claim van Braun. Je kunt de instellingen aanpassen met een gekartelde draaiknop die boven de aan/uit-knop zit.

Bij de prijs zit een gratis Gilette Fusion Proglide scheermesje inbegrepen, welke zelf al zo’n €15 kost, wat de prijs van minder dan €40 erg aantrekkelijk maakt. De toevoeging van dit scheermesje zal ervoor zorgen dat je een volledig gladde afwerking krijgt rond de jukbeenderen en neklijn. In de doos zit ook een kleine reinigingsborstel.

Braun zegt dat je de accu acht uur moet opladen, wat je zo’n 60 minuten gebruik zal bieden.


 

Waar is hij goed in?

braun bt3040 review baardtrimmer kopen

De Braun BT3040 is zeer gebruiksvriendelijk. Het selectiesysteem voor de lengte is eenvoudig te bedienen en de opzetkammen zijn eenvoudig te verwisselen. De trimbeurt die hij biedt is ook erg goed en je kan hem heel eenvoudig schoonmaken, ongeacht of je de borstel gebruikt of hem onder de kraan afspoelt.

Deze trimmer is echt indrukwekkend. Hij is eenvoudig te gebruiken en biedt een uitstekend gelijkmatig trimresultaat en we ervoeren geen noemenswaardige problemen.


 

Moet ik ergens op letten?

Het duurt acht uur om de batterij volledig op te laden en dat geeft je slechts 60 minuten trimtijd. Dat is behoorlijk slecht vergeleken met veel andere baardtrimmers die we gezien hebben, waarvan sommige slechts een uur nodig hebben om op te laden en daarmee vier uur gebruikstijd bieden.

braun bt3040 baardtrimmer review kopen

Hou hier dus rekening mee als je van plan bent om hem vaak te gebruiken. Als je hem niet zo vaak gebruikt zal dit geen probleem zijn voor jou. Hou alleen de batterij goed in de gaten zodat je niet voor een verrassing komt te staan.


 

Conclusie van deze Braun BT3040 review

braun series 3 bt3040 review baardtrimmerDeze trimmer biedt een uitstekende waarde voor de prijs en kost veel minder dan je eerste instantie zou denken.

Afgezien van de lange oplaadtijd konden we geen minpunten vinden, dus als je nooit vergeet om je baardtrimmer op te laden, dan raden we dit model zeker aan.

Vergelijk prijzen nu bij:

7 Totale Score
Goede prijs-kwaliteit

De Braun BT3040 biedt een uitstekende waarde voor de prijs en kost veel minder dan je eerste instantie zou denken. Afgezien van de lange oplaadtijd konden we geen minpunten vinden, dus als je nooit vergeet om je baardtrimmer op te laden, dan raden we dit model zeker aan.

Gebruikers Beoordeling: 3 (1 votes)
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo