Hey Kaalkoppen! Dit is het beste elektrische scheerapparaat voor je hoofd.

Voordat we beginnen : Excuses voor het feit dat ik je “kaalkop” heb genoemd Een heleboel coole gasten zijn kaal: Herman den Blijker is kaal, en hij eet meer gekke dingen dan jij of ik ooit zou kunnen dromen. Patrick Stewart is kaal, en niet alleen is hij de kapitein van de Enterprise, hij is ook leider van de X-Men. Zie je wel? Je bent in goed gezelschap. Maar toch, wanneer je besluit om volledig kaal door het leven te gaan, moet je nog altijd een goed scheerapparaat hebben om die strakke schedel ook zo te houden. Met dat in het achterhoofd, wil je het beste elektrische scheerapparaat voor je hoofd hebben, zodat je je nobele, “Zimmern profiel” kunt behouden

Omdat er diverse opties zijn, hebben we besloten om een paar van de beste elektrische scheerapparaten te onderzoeken, en je te te laten zien welke er naar ons idee uitsteken boven de rest. Als je een van de onderzochte modellen kiest, ben je zeker van een mooi glad hoofd ,maar we geven je nog wat meer om over te denken voordat je een aankoop doet.

ScheerapparaatBeste voorbeste prijs
Braun Series 9 proBeste all-round apparaat van topklassebekijk info
Philips s9000Beste voor mannen met een zware baardgroeibekijk info
Philips OneBlade Pro QP6650Beste apparaat met een trimmer. Voor het perfecte "drie dagen baardje"bekijk info
Panasonic ES-LV95Beste voor nat scheren met scheergel of schuimbekijk info
Philips Shaver Series 5000 S5584Beste voor personen met een gevoelige huidbekijk info
Philips Shaver S9000 Prestige SP9820beste scheerapparaat met zelfslijpende messenbekijk info
Braun Series 9 Pro 9476ccbeste voor gemakkelijk in onderhoudbekijk info
Philips Shaver series 9000 S8860Iconisch mooi designbekijk info
Skull Shaver Silver PRObeste voor het hoofdBekijk info
Philips Shaver 1000 S1332Beste goedkope scheerapparaatbekijk informatie
[/geoip_detect2_show_if]

 

Scheerapparaat voor het hoofd.

Philips is al een tijdje op de markt . Philips maakt een aantal behoorlijk goeie elektrische scheerapparaten – hun 9000 / 7000/ 5000  series zijn een echt indrukwekkende modellen dat ieder deel van je gezicht kan scheren, van hoofd tot kin. Dat is waarschijnlijk het belangrijkste voordeel van verticale scheerapparaten – horizontale scheerapparaten zoals de Skull Shaver zijn super voor je hoofd, maar er gaat niets boven de controle van elektrische scheerapparaten voor zowel kin en hoofd.
Dat gezegd hebbend, de S7510 is een heel mooi model – het heeft een fijne grip en met de afgeronde, comfortabele scheerkoppen ben je er bijna zeker van dat je je niet kunt snijden hoeveel druk je ook op je gezicht uitoefent Er zit een pop-up trimmer op die perfect is voor bakkebaarden of de achterkant van je nek, waardoor het apparaat nog veelzijdiger is. Maar bovenal scheert het de bovenkant van je hoofd gewoon mooi glad.

 

Panasonic ES-RT87 scheerapparaat voor mannen (voor de man)

Panasonic ES-RT87 scheerapparaatAls je wat meer van “ouderwets” houdt, en niet goed kan omgaan met die kleine ronde scheerkoppen, is de Panasonic RT87 een goede keus. Het is een vrij groot elektrisch scheerapparaat met zijn eigen vormgeving. Het kan nat en droog scheren, en de flexibele, draaibare kop komt overal waar het moet. De drie afgeronde scheerkoppen staan in een hoek van 30 graden, en dat maakt dit apparaat de scherpste Panasonic ooit.

Ik weet als geen ander hoe dicht het op de huid scheert, zo dicht dat je zou denken dat je er voorzichtig mee zou moeten zijn, maar het doet wonderen. Het coolste onderdeel is waarschijnlijk het kleine LCD-scherm aan de onderzijde van het apparaat waarop je kunt aflezen hoeveel lading er nog in de batterij zit; zeker, het kost veel tijd om de batterij van een scheerapparaat uit te putten, maar dit is vooral heel plezierig als je lange reizen maakt.
»» Klik hier voor meer info & aanbiedingen.

 

Braun series 3

braun series 3 scheerapparaatBraun Series 3 behoort ook tot een van de beste scheerapparaten voor je hoofd; het is een eenvoudig apparaat, dat meer overeenkomst vertoont met de de Panasonic dan met de Philips, maar ook dit apparaat zal je hoofd in vorm krijgen. Er is geen fancy batterij display, maar het ontwerp is een stuk cooler , met een strak zwart en blauw kleurenschema dat goed zal staan naast de rest van je toiletartikelen. Al met al is het waarschijnlijk een van de soepelste, gladste scheerbeurten die we hebben gehad; Het is ongeveer net zo comfortabel als de Skull Shaver, maar dan zonder de ronde scheerkoppen
»» Klik hier voor meer info & aanbiedingen.

 

Philips s5420 Powertouch

Philips s5420 scheerapparaatTot slot hebben we nog een Philips S5420. Deze is zeer vergelijkbaar met het andere model dat we hebben laten zien, maar met een gelikte zwarte kleurstelling en vormgeving. Misschien is een van de coolste onderdelen van dit model de houder voor enkele gel packs in de achterzijde – deze gel packs bieden zo nodig onmiddellijke verlichting en smering tijdens het scheren van je hoofd . Misschien lijkt het vreemd om de gel in te bouwen in het apparaat, maar het betekent wel dat je onderweg minder mee hoeft te nemen.
»» Klik hier voor meer info & aanbiedingen.

 

Ben je er nog niet uit? Lees dan zeker dit:

1 Reactie
  1. graag een update, want deze zijn niet meer leverbaar

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo