Over Scheerzone

ScheerZone is een blog over scheren & trimmen. Maar dat weerhoudt ons er niet van langzaam uit te breiden in andere gebieden, zoals baarden, snorren en mode (we hopen verder uit te breiden naarmate we groeien). We zijn relatief nieuw in het vak en we zijn blij om bij te dragen, ook al werken we nog in de schaduw van een aantal grote blogs.

We zijn nog jong, maar we hebben plannen. We hebben drie primaire doelstellingen.

 

Doelstelling 1: Boeiende, waardevolle inhoud voorzien

Dit is ons primaire doel. Het is wat we het beste doen en het is wat ervoor zorgt dat we een steeds groter publiek kunnen aanspreken. We huren grote schrijvers  in voor slechts één reden: om te schrijven over geweldige producten op een wijze die leuk en vlot leest, en ons helpt verder te groeien. Of het nu doe-het-zelf gidsen, tips, of advies zijn, we willen onszelf als een toevluchtsoord voor scheerhobbyisten beschouwen die net zo enthousiast zijn als ons

 

Doelstelling 2: Degelijke reviews publiceren

Onze beoordelingen worden geschreven door mensen die de producten zelf hebben gebruikt.
We hebben het geluk gehad om een aantal geweldige monsters te verkrijgen van bedrijven over de hele wereld, maar in veel gevallen moeten we het product in kwestie zelf kopen. Het idee is dat we een uitgebreide beoordeling willen schrijven, na het product effectief zelf gebruikt te hebben. Zo krijgt u precies te weten hoe het apparaat presteert. Je gaat niet weg voor je weet of het product het geld waard is of niet.

 

Doelstelling 3: Winkel voor de verkoop van hoogstaande scheerproducten (onder constructie)

Artikelen en blogposts schrijven is geweldig. We begonnen met deze blog omdat we houden van schrijven over deze hobby van ons. Maar we zouden graag nog méér doen. Hopelijk zullen we in staat zijn een winkel te openen. We zijn in gesprek met een aantal verschillende ambachtelijke fabrikanten die absoluut de mooiste, handgemaakte scherenproducten produceren.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

 

Het verhaal van Steven (oprichter ScheerZone)

Ben je op zoek naar het beste scheerapparaat of de beste baardtrimmer?

Ik weet hoe ongelooflijk frustrerend die zoektocht kan zijn, maar ik weet ook hoe ik je erbij kan helpen.

Mijn naam is Steven, en een aantal jaar geleden besloot ik om me niet langer met wegwerpmesjes te scheren. Na elke scheerbeurt was mijn nek rood en geïrriteerd. Er moest een betere manier zijn. In mijn zoektocht naar goede scheerapparaten begon ik, net als jij, op het internet. Ik was enorm teleurgesteld door het gebrek aan goede informatie. Alle reviewsites die ik tegenkwam, stonden vol met overgeschreven artikelen. Ik kwam erachter dat niemand de scheerapparaten daadwerkelijk zelf test!

Toen kwam ik op het idee om deze website te maken, waarop ECHTE reviews van elektrische scheerapparaten staan.

De meeste websites maken alleen een lijstje van de specificaties, zeggen wat over het ontwerp, maar testen de apparaten niet zelf uit!

Mijn doel met ScheerZone.nl is om je te helpen het beste scheerapparaat te vinden voor jouw persoonlijke behoeften, gebaseerd op mijn ervaringen met deze producten.

Ervaring van Steven

  • Mannenkapper bij Haarstudio Utrecht

 

Alle apparaten die ik review, koop en test ik persoonlijk.

Deze website is er om je door het woud van scheerkeuzes te leiden, en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk het juiste apparaat koopt.
Of je nu een apparaat voor jezelf koopt, of voor iemand anders, deze site helpt je bij het maken van de juiste keus.

 

Wil je deze site steunen?

Dat kan door te winkelen via deze link. Daarmee help je mij nieuwe recensies te blijven plaatsen en de website te onderhouden.

ScheerZone
Logo