Wahl Deluxe Chrome Pro review

Wahl Deluxe Chrome Pro kopen?

Als een persoon die haar knipt in een kapsalon ben ik altijd een beetje bevooroordeeld tegen producten die zijn bedoeld om thuis knippen te bevorderen. Tijdens deze Wahl Deluxe Chrome Pro review heb ik deze tondeuse echter in een professionele omgeving getest en vond dat hij goed presteerde. De accessoires deden echter niks om deze verder uitstekende tondeuse aan te vullen.


 

Wat zit er in de doos?

tondeuse wahl chrome pro review

De Wahl Deluxe Chrome Pro set bevat alles wat je nodig hebt voor een volledige knipbeurt. Je krijgt onder andere de Chrome Pro tondeuse, een kleine op batterijen werkende trimmer, een schaar, (opzet)kammen, cape, beschermkap, spiegel, olie en zelfs een opbergtas – wat je in totaal 27 onderdelen geeft. Met een prijs van nog geen €45 biedt deze set een aardig goede deal voor personen die thuis hun haar willen knippen.

Tondeuse Wahl Deluxe Chrome Pro Review

De tondeuse

Ik was tijdens deze Wahl Deluxe Chrome Pro review direct onder de indruk van deze tondeuse en is een van de beste tondeuses voor thuisgebruik die ik in mijn handen heb gehad. De stevige plastic onderkant voelde sterk en stevig aan, zoals je zou verwachten van een kwalitatief product. De dunnere ‘chroom’ plastic bovenkant voelde goedkoop aan, maar moet normaal thuisgebruik prima kunnen weerstaan. In een drukke kapperszaakomgeving hield hij zich goed staande. De stalen messen zorgen ervoor dat de haren soepel doorgesneden worden en de tondeuse is koel en stil. Voor thuisgebruik zal deze tondeuse zeker bieden wat verwacht wordt en voldoende hoofden bij kunnen werken.

De meegeleverde trimmer die op batterijen werkt, presteerde ook erg goed tijdens deze Wahl Deluxe Chrome Pro review. De trimmer snijdt niet zo kort als je mogelijk wilt, maar voor het uitlijnen en trimmen van die verdwaalde haren tijdens thuis knippen werkt hij uitstekend.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

De accessoires

De Wahl Chrome Pro tondeuse en de gebundelde trimmer waren solide, maar de accessoires laten veel te wensen over.

Naast de tondeuse zijn de opzetkammen het belangrijkste element in een set voor thuis knippen en deze behoorden tot de goedkoopste en de meest breekbare die ik ooit heb gezien. Een aantal beschermkappen die snel bij het setje gegooid lijken te zijn, waren gebogen tijdens deze Wahl Deluxe Chrome Pro review en moest ik weer recht buigen. Ze leken ook niet goed op de tondeuse te passen; een van de grotere kammen sprong eraf toen deze contact maakte met het hoofd van een klant. Als eentje tijdens het knippen eraf zou springen, dan zal je vervolgens een enorme kale plek hebben. Als je deze set koopt, zoek dan direct een set met professionele accessoires. Hier hoef je niet veel voor te betalen, maar ze zijn wel stevig en schieten niet los tijdens het knippen. Hoewel de set verschillende opzetkammen en onderdelen speciaal voor de oren bevat, kan ik ze niet vol overtuiging aanbevelen tijdens deze Wahl Deluxe Chrome Pro review.

Wahl Deluxe Chrome Pro Review tondeuse

De andere accessoires zijn onder andere een kleine spuitfles, het kleinste spiegeltje ooit gemaakt, een plastic kapperscape (die eruit ziet als een witte vuilniszak), kammen (ook breekbaar), olie en instructies. Het geeft allemaal een idee dat Wahl al dit spul bij het pakket gegooid heeft om de illusie van waarde te geven.

Ja, het ziet er goed uit op de doos, maar de accessoires zijn beledigend voor een verder uitstekende tondeuse. Als Wahl echt accessoires wilde toevoegen die bij deze tondeuse paste, dan zou een set met hun kleurgecodeerde opzetkammen en een stoffen cape een betere keuze geweest zij. Men is mogelijk zelfs bereid om iets meer te betalen voor een set met degelijke accessoires.


 

Conclusie van deze Wahl Deluxe Chrome Pro review

Hoewel de Wahl Deluxe Chrome Pro set een degelijke tondeuse en baardtrimmer bevat, laten de accessoires veel te wensen over. Probeer de Wahl Deluxe Chrome Pro zonder accessoires te vinden en investeer in een set hoogwaardige opzetkammen zoals de kleurgecodeerde kammen van Wahl.

Als je echter op zoek bent naar een snelle, goedkope manier om thuis je haar te knippen, dan is de Chrome Pro zeker het overwegen waard en zal je jarenlang geld besparen.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

7 Totale Score

Hoewel de Wahl Deluxe Chrome Pro set een degelijke tondeuse en trimmer bevat, laten de accessoires veel te wensen over. Probeer de Wahl Deluxe Chrome Pro zonder accessoires te vinden en investeer in een set hoogwaardige opzetkammen zoals de kleurgecodeerde kammen van Wahl. Als je echter op zoek bent naar een snelle, goedkope manier om thuis je haar te knippen, dan is de Chrome Pro zeker het overwegen waard en zal je jarenlang geld besparen.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!

Tags:

1 Reactie
  1. Ik mis nog een oordeel over de geluidsdruk. Hoe stiller, hoe fijner ?

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo