Philips BT7210 review

De Philips BT7210 kopen?

De Philips baardtrimmerserie presteert al jaren geweldig en heeft onderhand een reputatie gekregen om een van de beste baardtrimmers te zijn. We zijn al jaren fans van de kwaliteit en de geweldige ontwerpen die Philips biedt en waren direct geïnteresseerd in het vacuümsysteem toen het bedrijf dit introduceerde voor hun trimmers.

De baardtrimmers van Philips hebben hun reputatie om een baard snel te trimmen duidelijk waar gemaakt en doen dit zonder poespas en met geweldige resultaten. We waren dus ook erg nieuwsgierig om een nieuw model uit te proberen in deze Philips BT7210 review. Laten we snel een kijkje nemen of hij de geweldige reputatie van Philips voort kan zetten.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Philips BT7210

Positief:
  • Biedt goede grip
  • Geavanceerd en mooi ontwerp
  • Laad in een uur op
  • Biedt 75 minuten gebruikstijd
  • Trimt goed
Negatief:
  • Heeft geen instelbare Turbo
  • Kortst mogelijke trimbeurt is 0,5 mm

 

Ontwerp

De Philips BT7210 is een ongewoon apparaat. Hij heeft een strakkere uitstraling dan de vorige modellen, maar nog steeds een solide grip, wat nodig is voor het trimmen van volle baarden.

philips bt7210 review baardtrimmer kopen

Vergelijk prijzen nu bij:

 

De slanke BT7210 heeft een turquoise omlijning. Over het geheel heeft hij een iets meer geavanceerd ontwerp met een mooie technologische chroom afwerking en een duidelijke uitstraling dat je iets met kwaliteit krijgt. Hij wordt geleverd met een handige hoes om de opzetkammen in op te bergen.


 

Accuduur

baardtrimmer kopen philips bt7210 reviewWe hebben een hekel aan gadgets opladen en dan wachten tot ze weer klaar voor gebruik zijn, dus we zijn altijd op zoek naar een accu die eeuwig meegaat en die binnen enkele minuten opgeladen kan worden. De BT7210 heeft een lithium-ion-accu, welke volgens Philips een gebruikstijd van 75 minuten zal moeten bieden. Tijdens het uittesten in deze Philips BT7210 review konden we dat ook bereiken. Binnen een uur heb je de accu ook weer volledig opgeladen, wat deze specificaties geweldig maakt voor personen die slecht zijn in opladen.

Je kan hem ook gebruiken tijdens het opladen, wat erg fijn is als je vergeet om hem op te laden, zodat je niet noodgedwongen met onverzorgde baard naar het werk hoeft te gaan omdat je je baardtrimmer niet kan gebruiken. De lithium-ion-accu is niet alleen erg zuinig, maar ook erg krachtig, waardoor je ongetwijfeld bevredigende resultaten zal bereiken.

De accu-indicator is vrij nuttig om je eraan te herinneren om vooruit te denken, zodat je op een lange reis niet zonder oplader zit. Het lichtje wordt oranje wanneer je hem op moet laden, knippert wit tijdens het opladen en is vast wit wanneer hij volledig opgeladen is.


 

Snijkracht

philips baartrimmer bt7210 reviewWe weten allemaal wat de gevaren zijn van het ontbreken van een goed mesje en wat dat voor je huid kan betekenen. Dit is waarschijnlijk de beste baardtrimmer voor zijn prijs op de markt en de zogenaamde ‘Dual Sided’-technologie is wat hem die voorsprong geeft ten opzichte van andere baardtrimmers.

De lift en trim technologie die het trimproces begeleidt, tilt de haren op en geleidt ze voor een efficiëntere trimbeurt. De zelfslijpende stalen messen zijn perfect gepositioneerd om elk haar effectief door te snijden, waardoor huidirritatie wordt voorkomen. Dezelfde technologie zorgt ook voor een gelijkmatiger trim, omdat het meer haren per beweging begeleidt. Perfect voor dikkere baarden.

De messen zijn dubbel geslepen, wat betekent dat ze meer haren per individuele beweging door kunnen snijden dan andere messen. Dit zorgt voor sneller trimmen aangezien u slechts één beweging over je huid hoeft te maken. Dit is geweldig voor het voorkomen van sneetjes tijdens het scheren. Bovendien heeft de opzetkam afgeronde punten om haren gelijkmatig vast te pakken en trimmen zonder de huid te irriteren.

Er zijn 20 lengte-instellingen ingebouwd voor de trimmer. Selecteer simpelweg de gewenste lengte voor het trimmen door het draaiwiel te bewegen totdat de gewenste lengte wordt weergegeven op de indicator van 0,5 tot 10 mm. De messen zijn van roestvrij staal en net als de andere trimmers in deze serie hoef je ze niet in te vetten.


 

Haren trekken

baardtrimmer philips bt7210 review beste baardtrimmerWe zijn alle lange tijd fans van de baardtrimmers van Philips en de BT7210 is niet anders. Hij trekt simpelweg niet aan haar. Selecteer simpelweg de gewenste instelling met het draaiwiel en begin met trimmen. Aangezien de lithium-ion-accu krachtiger is dan ooit tevoren, zal deze trimmer zonder problemen alles kortwieken wat je op je gezicht hebt groeien.

De nu bekende lift en trim technologie tilt individuele haren op en begeleidt ze in de juiste positie voor een superieure trimbeurt. Je hoeft bijna nooit een tweede keer terug te gaan naar dezelfde plek. De afgeronde contour van de kam vermindert wrijving en is ontwikkeld om een huidvriendelijk en gelijkmatiger trimresultaat te leveren.


 

Onderhoud

De BT7210 heeft een wasbaar kopstuk. Leeg simpelweg het compartiment onder de messen en spoel de kam en messen af onder de kraan. Philips heeft ook een schoonmaakborstel meegeleverd waarmee je lastige haren weg kan borstelen.

Baardtrimmer Philips BT7210 Review

Er wordt aangeraden om het compartiment onder de messen na elk gebruik te reinigen, maar dat hebben we tijdens deze Philips BT7210 review niet altijd gedaan en de trimmer werkt nog steeds uitstekend. Zelfslijpende messen zijn erg handig om op de lange termijn geld te besparen en ook om consistente resultaten te bereiken. Je hoeft de messen nooit te vervangen om een betere trimbeurt te krijgen.


 

Andere functies en accessoires

Als je een baard hebt, dan heb je vaak ook een snor (afgezien van een aantal uitzonderingen). De BT7210 wordt geleverd met verschillende opzetstukken speciaal voor baard trimmen of voor detailwerk. Tijdens deze Philips BT7210 review hebben we voornamelijk de standaard breedte gebruikt en voor detailwerk zijn we overgestapt op een ander opzetstuk. Deze trimmer maakt detailwerk erg makkelijk, omdat de precisietrimmer onafhankelijk werkt van het draaiwiel en heeft twee opzetkammen die je een 3 mm of 5 mm trimlengte zullen geven. Klik simpelweg de precisietrimmer vast om je stijl af te werken.

Je krijgt met de BT7210 een garantie van twee jaar. De trimmer is compatibel met alle wereldwijde voltages, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken als je een wereldreis gaat maken. We vinden tijdens deze Philips BT7210 review vooral fijn dat je zo makkelijk kan controleren welke instelling voor de trimlengte je gebruikt, aangezien deze oplicht boven het draaiwiel.

Goedkope Philips BT7210 Review

Deze trimmer heeft niet net als zijn voorganger een verstelbare Turbo snelheid, maar de snelheid die hij heeft voelt aan als de Turbo snelheid van zijn voorganger en de snelheid is precies goed voor wat we met het apparaat willen doen. Net als bij eerdere modellen kan je met het geïntegreerde zuigsysteem trimmen zonder een zootje te maken. Er zullen geen haren in de wastafel terechtkomen (of bijna geen), wat een win-win voor het hele huishouden is. Het sterke zuigsysteem vangt de getrimde haren op in een compartiment dat je makkelijk schoon kan maken.

Als je een korte stoppel uitstraling wilt hebben, dan is dit niet de baardtrimmer voor jou, aangezien 0,5 mm het kortste is wat hij kan bereiken.


 

Conclusie van deze Philips BT7210 review

baardtrimmer kopen philips bt7210 reviewDe Philips baardtrimmerserie lijkt de komende jaren een favoriet te blijven van veel personen. De BT7210 biedt snel en comfortabel trimmen, heeft veel functies om de baardtrimmer sneller en beter te maken en zal veel baardmannen een verzorgd gezicht geven voor een aantrekkelijke prijs.

Hij biedt net als zijn voorganger een uitstekende waarde en is zeker een van onze favoriete modellen.

We hopen dat je genoten hebt van deze Philips BT7210 review.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

LEES OOK:

7.5 Totale Score
Futuristische baardtrimmer

De Philips BT7210 biedt snel en comfortabel trimmen, heeft veel functies om de baardtrimmer sneller en beter te maken en zal veel baardmannen een verzorgd gezicht geven voor een aantrekkelijke prijs. Hij biedt net als zijn voorganger een uitstekende waarde en is zeker een van onze favoriete modellen.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

ScheerZone
Logo