De beste epilator kopen met onze TOP 10 & tips

Het verwijderen van ongewenst haar is een probleem waar mensen al eeuwenlang mee worstelen. Er zijn enorm veel apparaten en machines op de markt die je helpen om dat ongewenste haar te verwijderen, zodat je benen, gezicht, onderarmen, rug en bikinilijn zijdezacht zijn.

De beste epilator kopen? Ik heb verschillende toestellen beoordeeld. Hopelijk helpen mijn reviews om van je ongewenste haar af te komen.

 

Dit is de beste epilator TOP 10:

LEES OOK: Epilator kopen? Hou rekening met deze tips.

 

Lees hier enkele reviews van de beste epilator toestellen

 

Braun SE 5280 Epilator

Braun SE 5280 Epilator

klik om te vergroten

Eén van de beste functies van de Braun SE 5180 epilator waar veel gebruikers lyrisch over zijn, is de ijshandschoen voor meer comfort. Je kan deze na of voor de behandeling gebruiken om opzwelling en pijn tegen te gaan.

Hoewel dit geen pijnloze ervaring garandeert, omdat iedereen een verschillende pijngrens heeft, helpt het wel degelijk je huid na haarverwijdering. Het apparaat heeft een dubbel massagesysteem dat de huid activeert voor en na elke epilatie.

Dit betekent dat de rollers je huid voor en na de haren zijn verwijderd door middel van micropulsaties zullen stimuleren, waardoor je minder voelt van het trekken. Het apparaat is met 40 pincetten gemaakt en de producent claimt dat je tot 19 dagen een gladde huid zult hebben. Het apparaat wordt geleverd met een accessoire die EfficiencyPro Cap heet. Deze accessoire kan een groot deel van je huid bestrijken, zodat je meer haar tegelijk kan verwijderen. Sommige gebruikers zien als nadeel van dit apparaat dat je een lange tijd nodig hebt voor je klaar bent, maar dit is gebruikelijk bij dit soort epilatoren.

Een handige functie is het SmartLight dat de plek waar je epileert oplicht, zodat je de kleinste haren, die soms verborgen blijven bij het epileren, ook goed kan zien.
Klik hier voor de beste online prijs & gebruikerreviews.

 

Philips HP6541 Epilator

Philips HP6541 epilator

klik om te vergroten

Voor iemand die een hypoallergeen apparaat nodig heeft, is de Philips HP6541 Epilator een goede keus. Met het apparaat wordt een accessoire bijgeleverd die je haar optilt en je huid masseert, zodat zelfs de kleinste haren worden verwijderd terwijl je huid ontspannen wordt. Sommige gebruikers zien echter weinig verschil of je deze accessoire gebruikt of niet.

Dit apparaat heeft twee snelheidsstanden. Je kan de snellere stand gebruiken als je grotere oppervlakten op je lichaam epileert. De kop is wasbaar en een schoonmaakborstel wordt bijgeleverd, waardoor je het schoon en hygiënisch kan houden. Dit apparaat moet alle plekken op je lichaam kunnen epileren. Een handige functie is de exfoliatie handschoen die ervoor zorgt dat haaringroei wordt tegengegaan tussen epilatiesessies in. Je moet deze tussen epilatiesessies in gebruiken zodat je huid in prima conditie is voor de volgende sessie.

Dit apparaat kan je alleen droog gebruiken en het heeft een snoer. Gebruikers zeggen vaak dat het comfortabel te gebruiken is zonder enige vorm van pijn. Natuurlijk maakt het wel veel geluid, zoals gebruikelijk is met dit soort apparaten. Gebruikers zeggen daarnaast dat het apparaat ze voor ongeveer een week haarvrij houdt.
Klik hier voor de beste online prijs & gebruikerreviews >>>

 

Panasonic Epilat ES-ED90-P50

Panasonic Epilat epilator

klik om te vergroten

Deze epilator is gemaakt door Panasonic. Het is de Epilat Wet/Dry Epilator. Het apparaat beweert zeer snel te zijn door de manier waarop de schijven die het haar verwijderen werken. Er zitten 48 van deze schijven in het apparaat die tegelijkertijd draaien en epileren.

Het apparaat is gemaakt met een dual wide-disc technologie, die ervoor moet zorgen dat je scheertijd 50% sneller is. Een bikinitrimmer wordt bijgeleverd.

Je kan accessoires voor dit apparaat bijkopen. Veel gebruikers vinden dit een goede epileerapparaat, maar sommigen zeggen dat het niet zo comfortabel is voor het epileren van je bikinilijn of oksels.

Het apparaat heeft slechts één snelheid, dus je hebt geen opties om het epileren comfortaber te maken. Productbeoordelingen laten zien dat de droge stand erg goed werkt, misschien zelfs een beetje beter dan de natte stand. Je moet er even aan wennen, maar zodra je het apparaat kent, kan je pijnloos epileren met een zachte huid als resultaat.
Klik hier voor de beste online prijs & gebruikerreviews.

 

Emjoi AP-9L Hair Remover

Een goedkopere optie is de Emjoi AP-9L Hair Remover. Dit is een compact apparaat, dat eenvoudig kleinere plekken, zoals je gezicht, bikinilijn en onderarmen bereikt. Gebruikers houden ervan hoe eenvoudig dit apparaat is te gebruiken en schoon te maken.

Sommige beoordelingen laten zien dat het apparaat erg fijn haar er soms niet uittrekt. In plaats daarvan wordt dit fijne haar geschoren en niet met wortel en al uitgetrokken. De epilator heeft erg kleine pincetten die je haar eruit trekken en het apparaat kan alleen droog gebruikt worden. Andere gebruikers adviseren om wat tijd te nemen om de juiste hoek te vinden zodat het apparaat je haar er effectief uit kan trekken.

Kopers moeten zich ervan bewust zijn dat je meerdere keren over dezelfde plek heen moet gaan om ervoor te zorgen dat al je haar weg is. Voor deze prijs is het een goed werkend apparaat. De meest gehoorde klacht is dat sommige haren geschoren worden, maar dit is een erg betaalbaar product waar je het gemakkelijk mee kan doen.

Sommige gebruikers zeggen dat het apparaat erg luid is, hoewel het de prestaties ervan niet minder maakt. Dit is een draadloos apparaat dat op batterijen werkt. Houd er ook rekening mee dat het een “mini” apparaat is, dat niet voor grote lichaamsoppervlakten gemaakt is.

 

Emjoi Soft Caress Cordless Hair Remover

De Emjoi Soft Caress Cordless Hair Remover is een andere epilator van Emjoi, maar met een ander ontwerp. Er zitten 26 gepatenteerde 24 karaats vergulde hypoallergeneepileerschijven op, die haar snel en efficiënt verwijderen.

Veel gebruikers waarderen de Pain Reduction technologie, die door middel van een masserende vinger ervoor zorgt dat je haarverwijderingsproces nog comfortabeler is. Het apparaat is eenvoudig vast te houden voor bijna elke maat van handen en geeft je een veel betere hoek, zodat je erg precies kan epileren. Het kan haren tot 0,5 mm zonder problemen verwijderen. Veel gebruikers van het apparaat zeggen dat het proces een stuk langzamer is dan andere epilatoren op de markt en dat de snelheidsinstellingen niet zo goed werken als zou moeten. Daarentegen wordt het ergonomische draadloze ontwerp erg op prijs gesteld.

Over het algemeen laten de beoordelingen zien dat het een erg comfortabel apparaat is om te gebruiken. Kopers moeten er ook rekening mee houden dat het apparaat ongeveer 30 minuten op één oplading draait. Het lijkt er ook op dat het beter werkt op je benen en onderarmen dan op je gezicht.

Bekijk hier onze epileerapparaat TOP 10 >>>

 

LEES OOK:

 

Laat je mening horen

Laat een bericht na